Iwka78 Napisano 8 Stycznia 2017 Napisano 8 Stycznia 2017 Mam ochotę na nową talię. Mam upatrzone 3. Pytanie brzmi, z którą z tych talii nawiążę najlepszy kontakt? Karty tasowane za każdym razem od nowa. Golden dawn słońce, 4 buław, kochankowie - talia jest przyjazna, ma fajną energię, myślę, że w kochankach bardzo ją polubię Liber t: tarot of stars eternal- śmierć, królowa denarów, kapłanka wypadło X koło przy tasowaniu - wydaje mi się, że to jest talia, która wprowadzi wiele zmian we mnie, w związku z tym, że jest kapłanka to stawiałabym na tą talię masonic tarot jean beauchard - król denarów, sąd, as pucharów+mag - oj król denarów pokazuje chyba koszt, faktycznie drogie te karty, tutaj karty dadzą mi dużo przemyśleń, na pewno w magu widziałabym rozwój. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 8 Stycznia 2017 Maestro Napisano 8 Stycznia 2017 (edytowane) Każda z tych talii byłaby dla Ciebie dobra wg mnie.Mozliwe, ze kupisz dwie z tych wszystkich talii, raczej Golden Dawn i Masonic Tarot, ta druga ma koło fortuny, tu zmiana, może nie będzie jej w sklepie czy cos w tym stylu.. Wyslesz mi linki do nich na fb? Ciekawa jestem jak wygladają.. Edytowane 8 Stycznia 2017 przez Inez2503 1 Cytuj
Arcan Napisano 8 Stycznia 2017 Napisano 8 Stycznia 2017 albo Golden Dawn albo Masonic.. Masonic chyba bardziej... Jest sąd, as kiel, mag...Może nawet się poduczysz troche na nich Mag jak znalazł na karty 1 Cytuj
panna.marta Napisano 8 Stycznia 2017 Napisano 8 Stycznia 2017 (edytowane) 1 lub 3 aczkolwiek ta 3 może być kosztowna, ale będziesz zadowolona. Edytowane 8 Stycznia 2017 przez panna.marta Pomyłka Cytuj
Iwka78 Napisano 8 Stycznia 2017 Autor Napisano 8 Stycznia 2017 Wyslesz mi linki do nich na fb? Pewnie! Cytuj
Gość SooYoung Napisano 10 Stycznia 2017 Napisano 10 Stycznia 2017 masonic tarot jean beauchard - król denarów, sąd, as pucharów+mag Tę. Masz tu Asa pucharów - miłość do kart i ten mag, dobry na tarota Karty króla den i sad - ktoś (z bliskich) może się dorzucić finansowo do zakupu. Cytuj
Gość Lianna Napisano 11 Stycznia 2017 Napisano 11 Stycznia 2017 Najlepszy kontakt moim zdaniem, to z talią nr 3 w tej talii 2 coś może nagle wypaść, bo Koło. Cytuj
bridaa Napisano 12 Stycznia 2017 Napisano 12 Stycznia 2017 (edytowane) 1 - ładna, pozytywna ale powiedzialabym, że chwilowe zauroczenie bo w odczytach dylemat. 2 - gdyby nie Śmierć powiedziałabym że idealna. Jeśli Śmierć oznacza tu Twoja tranformację (chodzi mi o odczyty, rozwój , przejście na kolejny etap) wtedy talia bardzo bardzo dobra. Intuicja połączona z mądrością życiową, do odczytów idealna para. Ale nie wiem jak zinterpretowac Śmierc w tym pytaniu. 3 - w/g mnie te karty nie mówia o fajnej synchronizacji z kartami, mimo ze rozkład pozytywny :-) Zdecydowałas sie juz na którąś z tych talii? bo nasuneło mi się ze w rozkładzie nr 2 może też ta Smierć mówić, że w momencie decyzji o zakupie talia będzie niedostepna Edytowane 12 Stycznia 2017 przez bridaa Cytuj
Iwka78 Napisano 12 Stycznia 2017 Autor Napisano 12 Stycznia 2017 Kupiłam pierwszą. A trzecią kupię sobie później. Dziękuję wszystkim! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi