Skocz do zawartości

Pomocy, proszę o pomoc

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Ostatnio kilka tygodni z rządu śni się mi mój dziadek.On nas opuścił w styczniu 2009.Sny najczęściej są koszmary.Co mogłoby znaczyć te makabryczne sny.Czy dziadek czegoś chce od mnie i mojej rodziny , czy te sny nie mają nic wspólnego z moją rodziną.Dziękuję z całego serca za interpretację snu.Mogę dodać że moje stosunki z dziadkiem byli całkiem dobre,czasem kłóciliśmy się.

Edytowane przez bacylka
Napisano

Na Twoim miejscu poszłabym na grób dziadka i tam z nim pogadala.

Napisano

mówi się tez że dusza potrzebuje modlitwy od danej osoby albo rodziny że potrzebuje pomocy od żywych i musisz iść koniecznie na grób dziadka zapal znicz i odmów modlitwę a przede wszystkim wybacz mu wszystko co mówił za życia jak się kłóciliście może to być coś co nawet nie pamiętasz ,ale dla niego to jest ważne ,

Napisano

Dziękuję za propozycję,ale problem jest w tym że na grobie dziadka bywamy choć raz w miesiąc., razem z dziadkiem jest pochowana moja babcia która zmarła 2008 w wrześniu..

Napisano

Prawdopodobnie byłeś blisko ze swoim dziadkiem, i czujesz się w pewien sposób winny. (nie miałeś mu okazji czegoś powiedzieć, pokłóciliście się przed śmiercią) Na razie nie jestem w stanie definitywnie stwierdzić czegokolwiek.

Opisz proszę, któryś z tych koszmarów albo nawet wszystkie to będę mógł powiedzieć coś więcej.

Napisano

ostatnio śniłam swego dziadka bardzo chorego.Chciałam go ochronić,więc nie pozwoliłam mu wychodzić na ulicę, gdy ż jego stan mógłby się pogorszyć .Dziadek bardzo chciał wyjść na podwórek,więc starał się wymknąć z pod naszej opieki.Najczęściej mój dziadek w moich snach jest bardzo chory,wręcz umierający.

Napisano

Czasami sny bardzo dokładnie odzwierciedlają nasze obawy, pragnienia. Martwisz się i nie możesz przejść nad tym do porządku dziennego, więc sny odzwierciedlają twoje obawy. Gdy pogodzisz się z tym faktem, koszmary powinny minąć.

Proponuję pójść na grób dziadka i porozmawiać sobie z nim w myślach. Nie chodzi tu, o odpędzanie duchów czy klątw. Tylko o coś, z czym każdy z nas prędzej, czy późnej się spotka.

Wierzę, że dasz radę :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...