cabby Napisano 16 Stycznia 2017 Napisano 16 Stycznia 2017 Pan X 4 pucharów, 4 denarów odwrócona, 5 pucharów odwrócona, świat odwrócony Moim zdaniem ta relacja nie przetrwa, będzie znużony ewentualną rutyną i odejdzie. Chociaż w jego przypadku również może znaczyć, że zerwanie kontaktów z innymi kobietami, izolacja od innych, chociaż może być zazdrosny, a na prezent raczej nie powinnam liczyć ? Pan Y 7 patyków, cesarzowa, 10 monet, królowa mieczy odwrócona Będzie chciał do mnie wrócić i walczyć o mnie chociaż czuje się zraniony. Wykona jakiś krok by wrócić do tego co było. Skoro jestem cesarzową czyli w domyśle chyba kobietą jego życia ? Chociaż nie powinnam mu chyba do końca ufać i może mnie zdradzać i próbować mną manipulować. Weryfikacja 10 luty. Cytuj
NarratorkaHorrorow Napisano 16 Stycznia 2017 Napisano 16 Stycznia 2017 Nie bardzo rozumiem pytania, czy pytasz co Pan X i Pan Y zrobią w Twoje urodziny( w sensie czy przygotują jakąś niespodziankę, spotkają się etc? Czy może miałaś na myśli jakie podejmą działania wobec Ciebie do urodzin? Czytając wprost co zrobią w Twoje urodziny tj.10 lutego można odczytać ich plan dnia w ten dzień Cytuj
cabby Napisano 16 Stycznia 2017 Autor Napisano 16 Stycznia 2017 Chodziło ich zachowanie w stosunku do mnie. Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 17 Stycznia 2017 Napisano 17 Stycznia 2017 Pan X 4 pucharów, 4 denarów odwrócona, 5 pucharów odwrócona, świat odwrócony nic nie zrobi poniewaz wyglada jakby wczesniej sie wycofal, 4 pucharow to znudzenie irytacja, niezadowolenie,i ten swiat na koncu. :/ Pan Y 7 patyków, cesarzowa, 10 monet, królowa mieczy odwrócona Tez nic nie zrobi, bedzie w zwiazku wtedy Cytuj
panna.marta Napisano 17 Stycznia 2017 Napisano 17 Stycznia 2017 Pan X 4 pucharów, 4 denarów odwrócona, 5 pucharów odwrócona, świat odwrócony Pan w ogóle niczym się nie zainteresuje,może dojść do rozczarowania przez to nieporozumienia Pan Y 7 patyków, cesarzowa, 10 monet, królowa mieczy odwrócona zero inicjatywy z jego strony, jedynie ty coś możesz mu sugerować, sie na nic wielkiego się nie wysili Cytuj
Gość SooYoung Napisano 17 Stycznia 2017 Napisano 17 Stycznia 2017 Pan X Będzie się zachowywał nonszalancko. Nie widzę tutaj od niego prezentu. Tzn. z pierwszego postu wynika że chcesz żeby ograniczył kontakty z innymi kobietami - on wiedząc jak to na Ciebie działa, jeszcze bardziej będzie się z tym obnosił Pan Y Może napisać smsa z życzeniami. Tzn,.tu rozumiem z pierwszego prostu że zostawiłaś go, lub odeszłaś od niego (Królowa mieczy) do pana X - jeśli o tym wie to da Ci do zrozumienia że on potrafi się zachować na poziomie. Tu nie ma kart manipulacji, zdrad tu tez nie ma. Karta 7 buław to karta obrony- jego przed Twoimi działaniami, albo przed tym czego chcesz od niego, np. żeby o Ciebie walczył itd. Cytuj
cabby Napisano 18 Stycznia 2017 Autor Napisano 18 Stycznia 2017 Pan Y mnie zostawił. A królowa miech to raczej jego koleżanka intrygantka, która ma duży wpływ na niego. Nie tolerowałam ilości uwagi której jej poświęcał. Co do X jest to osoba, która wokół mnie orbituje od 12 lat i pojawia się zawsze kiedy jestem sama. Tylko pierwszy raz, nie biegłabym za X, tylko za Y. Ale jak to mówią lepszy wróbel w garści. Cytuj
cabby Napisano 10 Lutego 2017 Autor Napisano 10 Lutego 2017 WERYFIKACJA Pan Y jest obecnie z dziewczyną, która doprowadziła do naszego rozstania. Dał "posta na fb" aby zasygnalizować, iż pamięta w dniu dzisiejszym. Ale raczej wredne, niż miłe. Pan X ja się wycofałam z tej relacji. Nie miałam jakoś ochoty jednak odgrzewać kotleta. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi