Skocz do zawartości

Nowe leki

Gość Lianna

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

W jaki sposób wpłyną na moje zdrowie nowe leki przepisane przez lekarza? Zakładam czas trzech miesięcy.

8 Denarów 9 Denarów As Denarów

Wydaje mi się, że Denary mówią, że nie zadziałają one tak szybko. 9 Denarów to dobre samopoczucie, zadowolenie. Podobnie bym czytała Asa Denarów. Z kolei 8 Denarów- może będę bardziej pracowita? ;P

Napisano

Wpłyną pozytywnie na stan zdrowia widać poprawę. Mnie 8 denarów kojarzy się z regularnym braniem ..generalnie wszystko, co ma się unormować to się unormuje i zadziała zgodnie z życzeniem :) As denarów kojarzy się z pozytywnym wynikiem oraz zarodkiem.

Napisano

po jakimś czasie zadziałają...Wtedy będziesz jak kobieta w 9 den-samozadowolona :)

Napisano

Też uważam,że zadziałają pozytywnie, ale potrzeba czasu :-)

Napisano

zadziałają, są dobrze dobrane. Moim zdaniem efekty zauważysz już przed zakończeniem kuracji.

Napisano
Wpłyną pozytywnie na stan zdrowia widać poprawę. Mnie 8 denarów kojarzy się z regularnym braniem ..generalnie wszystko, co ma się unormować to się unormuje i zadziała zgodnie z życzeniem :) As denarów kojarzy się z pozytywnym wynikiem oraz zarodkiem.

To są antydepresanty :P

Napisano

nic moze pod wpywem lepszego sampoczucia coś się zadzieje i w tej dziedzinie

Gość SooYoung
Napisano

Asy pokazują mi szanse, czyli na plus - poprawa :)

Skoro to na czas trzech miesięcy, to powiem że jest szansa (duża) że po tym czasie odstawisz leki, bo nie będziesz ich już potrzebować.