Skocz do zawartości

Wehikuł czasu- przyszłość

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Hej dla wszystkich którym mary senne nie są obce:)

Tej nocy byłam w przytulnym pokoju gdzie zaświecone było światło,czyli panował wieczór.Na środku stał duży drewniany stół,a przy nim siedział starszy człowiek ,traktowałam go jak dobrego znajomego.Byłam Ja i inni ludzie,chyba moi znajomi.On miał wehikuł czasu (nie pamiętam czy go widziałam)I bawiliśmy się w przenoszenie w przyszłość.Początkowo były to godziny albo dni ,to było zabawne.Niestety w pewnym momencie bez naszej wiedzy przeniósł nas o 3 lata w przyszłość.Byłam mega zła,wściekłam się.Było tam szaro i smutno.Nie widziałam tam nic ,po prostu jakbym znalazła się w danym miejscu i aura była bardzo smutna .A moje myśli krążyły wokół tego źe jestem starsza o 3 lata i gdzieś mignęło Mi lustro w które spojrzałam i tam nie wyglądałam tak źle jak mi się wydawało.Ale i tak byłam zła że bez uprzedzenia i zapytania czy mam ochotę na taką podróż.

Trochę się martwię czy to zapowiedź mojej przyszłości? Co myślicie?

Napisano

Nie traktowałabym tego dosłownie. A powiedz mi czy Twoje obecne życie jest dla ciebie super? Czy czujesz się spełniona i szczęśliwa?

Napisano

Hej.Jedyne czego mi brakuje to dziecka,o które staramy się wraz z mężem już 2 lata.W tym roku postanowiłam podejść do in vitro,ale boję się strasznie całej tej procedury,i odwlekam w czasie.Czy sen wskazuje rozczarowanie tym zabiegiem

Napisano

Absolutnie, nie wolno patrzeć w ten sposób na sen. Chyba ze masz sny prorocze. Sen pokazuje Ci Twoje emocje obecnie. Jestes nieszczęśliwa i boisz sie kolejnej porażki nie boj sie, dziecko samo przyjdzie w odpowiednim czasie. A z mężem cieszcie sie swoja obecnością. Bo podejrzewam, ze presja jest olbrzymia ❤