Skocz do zawartości

Egzaminy

Arcan

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Mam w przyszłym tygodniu dwa egzaminy. Siedze nad tym, bo chce dostać stypendium naukowe... Chciałabym dostać z obu 5

Jak mi pójdzie egzamin z psychologii?

Król kielichów, król mieczy, 6 denarów

Jak mi pójdzie egzamin z filozofii?

król kijów, 3 kije, 10 denarów

No z filozofii może być ładnie! Król kijów mówi tu wprost o filozofie, którego będę omawiać... 10 denarów jako dobrobyt... 3 kije to rozwine skrzydła :D Tutaj jest szansa na 5... :)

Z psychologii... Nie ukrywam,że licze na farta... Na jedne pytania umiem lepiej, na niektóre gorzej... Może mi jakiś kolega podpowie? Chyba,że wykładowca będzie hojny i da mi dobrą ocene:D

Napisano

Oba powinny być zaliczone, pierwszy się po prostu uda,ten drugi zdasz lepiej :-)

Napisano

oba zdasz.. choć przy tym drugim po napisaniu możesz mieć wątpliwości czy będzie tak jak chcesz.

Napisano

Dostałam 5:):) jako jedyna w grupie:):)

Jutro mam drugi egzamin..

Napisano

Jak mi pójdzie egzamin z psychologii?

zdane.

Jak mi pójdzie egzamin z filozofii?

zdane - bardzo dobrze Ci pójdzie.

Napisano

Marta, Iwka, drugi, z filozofii już dałam na 5 :)

Z psychologii też bym chciała 5.... ale 4 w ostateczności też się zadowole:)

Napisano

Weryfka:

2 zdałam na 5.

1 zdałam na 4...ale w związku z tym,że miałam na zajęciach referaty, udzielałam się to wykładowca ocene końcową podniósł mi na 5 :)