Jump to content

Zdechłe psy i zdychajace

Recommended Posts

Posted

Byłam na wakacjach szukałam mamy i babci znalazłam i widzę psy zdechłe i niektóre zdychają były sztywne całe był to widok straszny tym bardziej ze ja bardzo kocham zwierzęta.

Posted

Hmmm.... Prawdopodobnie przez twoje zachowanie (nieprzyjazne, aroganckie) osoby w twoim bliskim otoczeniu odwracają się od ciebie lub okazują ci wrogość. Fakt, iż śniłaś o wakacjach oznacza, że jesteś tym zmęczona. Jedyne osoby, o których myślisz, że mogą ci w tej kwestii pomóc, wesprzeć, nie dają ci tego w stopniu jakim byś chciała lub wcale. (matka i babcia)

Posted

Śnił mi sie moj chłopak, że psiukał mnie perfumami a ja sie przestraszyłam.Co to oznacza?

Posted

Według mnie są dwie możliwości:

1. Uważasz, że nie jesteś wystarczająco atrakcyjna dla swojego chłopaka.

Być może dało ci do myślenia, to że ogląda się na ulicy za innymi dziewczynami - nie martw się, to normalne ;)

2. Zrobiłaś coś, coś się stało z twojej winy i myślisz, że może mu się to nie spodobać, albo wywołać poważne konsekwencje w relacjach z twoim chłopakiem.

Fakt, że przestraszyłaś się jest lekko mylący. Dlatego napisałem ci dwie opcje. Powinnaś wiedzieć, która jest przyczyną.

Pozdrawiam

Posted

Psikanie perfumami występuje również w snach jako symbol maskowania, tuszowania pewnego "smrodku". Tak sen Paulino może również wystąpić w sytuacji, kiedy znajdujesz się w sytuacji, w której masz coś udawać, na korzyść swojego chłopaka. Przesrtach może tutaj być wyrazem niechęci do udawania, wyrzutów sumienia, lęku przed konsekwencjami.

Pozdrawiam.

• 2 weeks later...
Posted (edited)

Dziękuje bardzo za odpowiedz :)

mam kolejny sen i proszę o wytłumaczenie jego znaczenia... :(

Śnił mi się mój "były" chłopak (od nie dawna były)

śniło mi się że jak spałam, to mnie pocałował ... i w śnie się obudziłam...

co to oznacza ?

pozdrawiam, z góry dziękuje... !

Edited by Paulina198928
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...