Ceres Napisano 12 Lutego 2017 Napisano 12 Lutego 2017 Napaliłam się na urządzenie do domowej mikrodermabrazji. Jak się napaliłam to kupiłam w MM, w/w firma zapewnia, że jeżeli coś się zamówi online od pn do pt przed 22;30 to na drugi dzień zostanie dostarczone. zamówiłam w piątek więc w sobotę powinnam dostać - w NL poczta chodzi w soboty. jest niedziela i ni ma 1. Dlaczego nie dostałam przesyłki jeszcze? Paź Monet, XIII ŚMIERĆ Bo nie mają na stanie w magazynie w moim mieście. 2. Kiedy ją dostanę? IV CESARZ, IX PUSTELNIK, VIII Buław W przyszłym tygodniu. Cytuj
panna.marta Napisano 12 Lutego 2017 Napisano 12 Lutego 2017 Ona gdzieś umknęła pozostawiona sama sobie. Możliwe że ktoś gdzieś ją położył i zapomniał. W przyszłym tygodniu ale bliżej drugiej połowy. Ja mam podobnie z tymi przesyłkami. Ciągle opóźnienia albo zgubione😑 1 Cytuj
Gość Euterpe Napisano 12 Lutego 2017 Napisano 12 Lutego 2017 2. Kiedy ją dostanę? IV CESARZ, IX PUSTELNIK, VIII Buław Cesarz + Pustelnik - w dniu roboczym 8 buław - prędko stawiam na poniedziałek Cytuj
Ceres Napisano 17 Lutego 2017 Autor Napisano 17 Lutego 2017 weryfikacja Napaliłam się na urządzenie do domowej mikrodermabrazji. Jak się napaliłam to kupiłam w MM, w/w firma zapewnia, że jeżeli coś się zamówi online od pn do pt przed 22;30 to na drugi dzień zostanie dostarczone. zamówiłam w piątek więc w sobotę powinnam dostać - w NL poczta chodzi w soboty. jest niedziela i ni ma 1. Dlaczego nie dostałam przesyłki jeszcze? Paź Monet, XIII ŚMIERĆ Bo nie mają na stanie w magazynie w moim mieście. 2. Kiedy ją dostanę? IV CESARZ, IX PUSTELNIK, VIII Buław W przyszłym tygodniu. Ona gdzieś umknęła pozostawiona sama sobie. Możliwe że ktoś gdzieś ją położył i zapomniał. W przyszłym tygodniu ale bliżej drugiej połowy. Ja mam podobnie z tymi przesyłkami. Ciągle opóźnienia albo zgubione Cytuj
Arcan Napisano 17 Lutego 2017 Napisano 17 Lutego 2017 Nie doszła, bo bajzel na poczcie Dojdzie do 4 dni... Obstawiam poniedziałek...)(licze z piątkiem) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi