panna.marta Napisano 18 Lutego 2017 Napisano 18 Lutego 2017 To podobnie za dziewczynami postawiłem karty na pytanie jak spędzę dzień kobiet as kielichów, słońce XIX, rycerz buław, 2 kielichy dołożenia świat XXI Bardzo ładne karty,ale brakuje mi tu męskiej energii. Życzenia będą bardzo pewno możliwe,że wyjdę gdzieś z domu. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 18 Lutego 2017 Maestro Napisano 18 Lutego 2017 Spotkasz się z jakims mężczyzna. Miła randka Przecież masz tu męską energię : Slońce, Rycerz Buław.. Cytuj
Gość ezopola Napisano 18 Lutego 2017 Napisano 18 Lutego 2017 Jak nie życzeniowe, to bardzo fajne karty na spotkanie tego dnia... Cytuj
Gość Lianna Napisano 18 Lutego 2017 Napisano 18 Lutego 2017 Jakieś spotkanie jak najbardziej możliwe, może z facetem ( Rycerz Buław). Może gdzieś się wybierzecie, fajnie będzie Cytuj
panna.marta Napisano 18 Lutego 2017 Autor Napisano 18 Lutego 2017 Hehe no właśnie nie wiem czy nie życzeniowe bo coś za dobre Cytuj
bibo Napisano 18 Lutego 2017 Napisano 18 Lutego 2017 Panna Marta najważniejsze to myśleć optymistycznie :samba: Ładne karty, myśle, ze będzie spotkanie z jakimś panem, myśle, ze to ktoś z przeszłości... Cytuj
Ceres Napisano 21 Lutego 2017 Napisano 21 Lutego 2017 To podobnie za dziewczynami postawiłem karty na pytanie jak spędzę dzień kobiet as kielichów, słońce XIX, rycerz buław, 2 kielichy dołożenia świat XXI Bardzo ładne karty,ale brakuje mi tu męskiej energii. Życzenia będą bardzo pewno możliwe,że wyjdę gdzieś z domu. Nie w domu, wyjdziesz gdzieś z mężczyzną. Bardzo fajne karty na spotkanie jak dla mnie. Cytuj
Gość SooYoung Napisano 22 Lutego 2017 Napisano 22 Lutego 2017 Jest wyjście, nawet wyjazd. Widać też tu mężczyznę i miłe spotkanie. Może być większe grono ludzi, ale zapowiada się fajnie - ładne karty Cytuj
Gość Euterpe Napisano 23 Lutego 2017 Napisano 23 Lutego 2017 idziesz w tym dniu na tańce? inne opcje: - ćwiczenia - wiadomość od kolegi - wspólne wyjście z kimś Cytuj
panna.marta Napisano 23 Lutego 2017 Autor Napisano 23 Lutego 2017 Tance mam dzień wcześniej ☺ a tak to zero planów Cytuj
silver Napisano 27 Lutego 2017 Napisano 27 Lutego 2017 Emocjonalnie, słoneczko daje radość, rycerz porwie cię na randkę, ale raczej na wycieczkę ale fajne karty. Cytuj
panna.marta Napisano 10 Marca 2017 Autor Napisano 10 Marca 2017 Weryfikacja. Znajomy zabrał mnie do kawiarni ma herbatkę i pogaduchy ☺ miło, przyjemnie ale raczej po przyjacielsku. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi