Skocz do zawartości

Mam plan, jak z realizacją?

Gość ezopola

Rekomendowane odpowiedzi

Gość ezopola
Napisano (edytowane)

Mam plan, nic wielkiego, ale jednak. Przekładany już ze 2 razy, ale: "teraz się wezmę, od jutra"... Mam nadzieję, że ktoś tu wie, jak to jest..? Startuje jutro i oby na planie się nie skończyło... Weryfka za 3 tygodnie, a oto moje karty:

Sygnifikator sprawy (ogólna aura i jakie są podstawy): Królowa monet

na forum jest mój rozkład na luty i mimo małej ilości kart, to miałam tam 2 x Królową monet, więc to jest motyw przewodni, nie ma co. Widać, że sobie to poukładałam w głowie, mam na to zebrane środki i wiele zależy ode mnie, choć to nie będzie dla mnie wcale tzw. bułka z masłem.

Co pomoże w realizacji: As mieczy..świadomość, że jest dobry na to czas, że mam pomysły, że mam to przemyślane? Jasny umysł mi pomoże..;)

Co będzie przeszkadzać: XIX. Słońce..nie mam małych dzieci, bo inaczej bym napisała, że psocące urwisy, ale może to chodzi o nas, że co tam jakiś plan a´la Królowa monet..przyjemniejsza praca z energią, niż z materią..ale z drugiej strony, to może być brak przeszkód faktycznych, wszechświat mnie będzie wspierał, tak optymistycznie sobie zinterpretowałam i oby mój optymizm nie był największą przeszkodą...

Rezultat: 2 buław..w wersji optymistycznej, to u mnie zaraz po spełnieniu się jednego zamierzenia, zamiast świętowania, jest rozglądanie się za nowym celem..

Jakie mam szanse Waszym zdaniem?

Edytowane przez ezopola
Napisano

Nie wiem o co chodzi, więc ogólnikowo-As Mieczy to raczej ostre podejście, dość agresywne, stanowcze.

Gość ezopola
Napisano

W Sygnifikatorze pokazane bardziej, niż mniej :)

Gość SooYoung
Napisano

Królowa monet jest statyczna, siedzi na tyłku i gromadzi, jak nie chodzi o firmę i gromadzenie to może chodzić o prace nad sobą.

Co pomoże - działanie a przede wszystkim dobrze zaplanowane działanie

karta Słońce - pokazuje mankamenty, plusy i minusy sytuacji, co może osłabiać i zabierać chęć do działania

Rezultat - 2 buław - znowu statyczne, bo to przyglądanie się - jak to nie jest to praca polegając na prezentowaniu czegoś, np w internecie, to będziesz przyglądać się sobie - efektom swojego działania.

Napisano

Nie napisałas co sobie zaplanowałaś więc tak ogólnie

Sygnifikator sprawy (ogólna aura i jakie są podstawy): Królowa monet

Królowa Monet nie jest zbyt ruchliwą karta, siedzi i pięknie wyglada, podziwia to co ma i jest z tego zadowolona.

Co pomoże w realizacji: As mieczy pomysł, idea albo odcięcie się od czegoś

Co będzie przeszkadzać: XIX. Słońce Słońce to pozytywna karta, sytuacja ale tylko dlatego, że zostały ku temu stworzone odpowiednie warunki. Trwa tak długo jak dane warunki są spełnione.

Rezultat: 2 buław Szukanie, rozglądanie się za czymś innym.

Gość ezopola
Napisano

Zrobiłam błąd nie korzystając na potrzeby forum z uniwersalnej talii, bo akurat ta Qmonet nie siedzi, a pan z 2 buław coś obwieszcza. Następnym razem skorzystam z "klasycznej" talii, ale i tak każde Wasze zdanie sporo wnosi i łatwiej mi spojrzeć obiektywnie we własnej sprawie.