Skocz do zawartości

Czy 2018 r. Przyniesie mi nowy związek , miłość ?

aloa

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Czy 2018r. Przyniesie mi nowy zwiazek,miłość?

W tym roku nie liczę na to,gdyż muszę zakończyć pewien rozdział w moim życiu i poukładać sobie wszystko od początku,inaczej,Czuję się samotna i zrezygnowana uczuciowo.

Dlatego zapytałam się kart czy następny 2018r.przyniesie mi nowe uczucia, związek z mężczyzną?

4 denary, 9 kielichów, świat

Z dociągnięcia. 6 denarów

Nie są to uczuciowe karty, raczej pokazują moje skupienie na sferze materialnej. 9 denarów niby zadowolona,niby mam wszystko czego potrzebuje a jednak kogoś do tego brakuje.Świat na końcu może wyjazd za lepszą pracą. 6 denarów z dociągnięcia to taka karta pomocy wsparcia...

Niebardzo wiem co myśleć o tych kartach na uczucia?

Proszę Was o zerknięcie.

• Maestro
Napisano

Chyba 2018 r. to będzie czas, gdy będziesz już czy jeszcze singielką , bardziej skupisz się na zarabianiu, na spotkaniach ze znajomymi, wyjazdach lub kontaktach netowych..

Napisano

Wedlug mnie wyglada jakbys nie rozstala sie z obecnym i nadal z nim byla w 2018

Napisano

myslę, że nowego związku nie przyniesie, co nie znaczy że będziesz cierpieć z tego powodu, wręcz przeciwnie będziesz zadowolona i spełniona.

Gość Lianna
Napisano

Widzę to podobnie. Nie będzie nowego związku, o czym mówi 4 Denary i 9 Kielichów. Bardziej chyba się skupisz na pracy/wyjazdach. 9 Kieli to też zadowolenie, radość itd :)

Gość ezopola
Napisano (edytowane)

Aloa, poprzednio miałaś 10-tki kielichów na początku swoich rozkładów, a teraz i na mieszkanie i na ewentualny nowy związek i miłość masz na początku tę samą kartę, 4 monet. Czy w tej karcie nie jest czasem znowu "pies pogrzebany", że się tak wyrażę?

4-ka nie lubi zmian, ewentualnie ich chce, ale ich się obawia i/lub są trudne do przeprowadzenia, do tego "twarde" monety. W 9 kielichów nie widzę nowego, czy kontynuacji czegoś nowego, raczej zasiedzenie, czy solo, czy z partnerem, ale raczej takim obok...a XXI. Świat jest ostatnim Arkanem, jakby nie było. Jakby karty pokazywały, że masz do przeskoczenia jeszcze coś sporego, nim będzie szansa na coś nowego i rozwojowego.

Nie jest to pytanie do w miarę szybkiej weryfki (regulamin), bo ta weryfka może być możliwa za 22 miesiące..może pochyl się bardziej nad 2017, tak po kartach.

Edytowane przez ezopola
Napisano

9 kielichów to karta singla i moim zdaniem w świecie dopiero będziesz się otwierać na jakieś związki

będzie Ci dobrze samej do tego czasu

• Lubię to! 1