kroszetka Napisano 21 Lutego 2017 Napisano 21 Lutego 2017 Witam zadałam pytanie " Czy wygram sprawę o zasiedzenie?" Warszawa , 12 października 2016 , godzina 14.17 , Placidus załączam horoskop z tego dnia zadania pytania. Pytanie padło po pierwszej sprawie. bardzo będę wdzięczna za pomoc w interpretację , bardzo się stresuję tą sytuacją pozdrawiam Cytuj
kroszetka Napisano 21 Lutego 2017 Autor Napisano 21 Lutego 2017 Mam pytanie , czy sygnifiktorem sprawy sądowej , sądu będzie dom IX czy VIII ? czy powinnam brać pod uwagę dom VII czyli mojego przeciwnika ? Cytuj
McPhee Napisano 27 Kwietnia 2017 Napisano 27 Kwietnia 2017 Według mnie to twój sygnifikator jest mocniejszy niż przeciwnika i to ty powinnaś sprawę wygrać. Wzięłam do tego pytania I dom - to ty i VII dom - twojego przeciwnika, bo myślę, że tutaj to jest punktem wyjścia. A kiedy będzie wynik? Cytuj
kroszetka Napisano 28 Kwietnia 2017 Autor Napisano 28 Kwietnia 2017 Dziękuję bardzo za odpowiedź ostatnia sprawa jest 8 maja m dam znać pozdrawiam k Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi