Skocz do zawartości

Jak rozwinie sie dalej moja relacja z mężczyzną?

LadyG

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jak rozwinie sie dalej moja relacja z mężczyzną?

Dałam okres rok.

10 denarów

9 buław

As denarów

Hmm. Jakieś sprawy finansowe, ale też dużo nieufności pomiędzy nami

As denarów na końcu, jakaś szansa, może przypływ gotówki. ale nic o uczuciach

Napisano

Raczej taka luźna relacja przyjaźń,zabawa niczobowiązujacego pod względem uczuć. As monet, to też karta benefitow, korzyści jakie może ci zapewnić niekoniecznie materialne; )

Gość ezopola
Napisano (edytowane)

Nie napisalaś, czy to nowa relacja, czy kontynuacja już długo trwającej (patrz 1. karta), a rok, to za długo, jak na możliwość w miarę szybkiej weryfki, pomijając rozkłady urodzinowe.

Edytowane przez ezopola
Gość SooYoung
Napisano

On Cię utrzymuje ? Bardzo finansowe karty ;) Jak nie zakładacie wspólnie firmy, to nie ma tu uczuć są tylko rozliczenia i wszystko oparte na kasie.

Napisano

Ja widzie tu jakiś wzajemny brak zaufania, każdy skupiony na swoich finansach.A ten asik na końcu, to moze pojawienie sie innych korzystniejszych dla Was możliwości w zyciu. Zwiazek bez uczuć, bardziej z wyrachowania, dla wzajemnych korzysci.

Gość ThePhoenix
Napisano

Sprawy finansowe, inni ludzie- moze jego rodzina- cale pokolenia tej rodziny, ktorzy jak by stali na waszej drodze, troche nieufnosci i odsuwania sie ale tez obserwowania z boku ( takie lypanie spod oka) ale na koniec moze pojawic sie jakas konkretna propozycja, a jaka, to juz zalezy od waszej relacji na dzien dzisiejszy (bo jest tu malo info). Pozdrawiam.

Gość ezopola
Napisano

Dwie karty monetowe/dwie karty Bramy, a między tym 9 buław. Ja w Asie i 10 monet nie widzę tylko materializmu - czasem wychodzi mi 10 monet na mur, w postaci np. rodziny, bo to na 1. pozycji...ale raz, że nie wiadomo na jakiego mężczyznę i relację te karty, a weryfka po roku.. Pytanie jest o ROZWÓJ, a pierwsza 10...w 9 buław jest raczej STOP, niż rozwój w relacjach i to sumowanie, jakiej metody byśmy nie użyli. Może zaczniecie raz jeszcze od początku...pytanie, czy w tym samym składzie.

Gość Euterpe
Napisano

do roku też nie widzę rozwoju

dziesiątki na wstępie hamują

dalej masz 9 buław - mało, że wpadasz na mur (10 monet), to jeszcze możesz oberwać

As denarów - to takie nikłe światełko nadziei, może więc po upływie tego czasu...

tak ogólnie to nie najlepiej to wygląda...

Napisano

Również uważam,że się nie rozwinie. 10-tki na początku zazwyczaj informują nas o tym,że już wszystko osiągnęliśmy. As na końcu może wskazywać,że pojawi się jakaś nowa okazja...