Gość Lianna Napisano 4 Marca 2017 Napisano 4 Marca 2017 Miałam dwa miesiące przerwy od jogi. Dziś wracam do niej . Zadałam pytanie : jak joga wpłynie na moje zdrowie psychofizyczne? Zakładany czas : trzy miesiące. Kapłanka Królowa Kielichów 6 Buław Powinnam się wyciszyć, uspokoić w tej Kapłance. Może bardziej panować nad emocjami ( Królowa Kielichów). 6 Buław to zadowolenie. Jeszcze bym tutaj odczytała pozytywny wpływ na układ hormonalny, bo wyszła Kapłanka i z sumy Kochankowie. Będę ćwiczyć też odpowiednie pozycje stymulujące tarczycę . Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 4 Marca 2017 Maestro Napisano 4 Marca 2017 Wyciszysz się, polepszy Ci się samopoczucie, będziesz lepiej wyglądać Cytuj
patrycja3791 Napisano 4 Marca 2017 Napisano 4 Marca 2017 Pozytywnie :-) Uspokoisz myśli, emocje i będziesz zadowolona :-) Cytuj
Gość Euterpe Napisano 4 Marca 2017 Napisano 4 Marca 2017 masz świetne karty - na co tu narzekać? Kapłanka + Królowa kielichów - Ty i Twoja instruktorka, wyciszenie (obie babki są spokojne), dasz ujście uczuciom 6 buław - świetne samopoczucie, zwycięstwo nad wahaniami nastrojów (królowa kielichów) Cytuj
NarratorkaHorrorow Napisano 6 Marca 2017 Napisano 6 Marca 2017 kielichów w twoim ostatnim rozkładzie na zdrowie właśnie mi brakowało. papieżyca stanowi o wyciszeniu, poukładaniu w sobie emocji/myśli/pragnień i oczekiwań do siebie i świata. królowa kielichów- dasz ujście emocjom, pozwolisz sobie na słabość, niedoskonałość, wrażliwość. tu kielichowa mówi także o akceptacji siebie i swoich słabości- praca nad nimi 6 buław- dosłownie zwycięstwo! jak wpłynie? zaskakująco dobrze! cytujac panów-majstrów "będzie pani zadowolona" trzymam kciuki Cytuj
Gość SooYoung Napisano 8 Marca 2017 Napisano 8 Marca 2017 Fajne Jest poprawa psychiczna widać to w karcie Kapłanki, oraz poprawa w sferze emocji - Królowa Kielichów. Dobry pomysł, widać że korzystny dla Ciebie - 6 buław Cytuj
panna.marta Napisano 10 Marca 2017 Napisano 10 Marca 2017 Pozytywnie. Wyciszysz się i odpoczniesz. Uznasz,że to było Ci potrzebne. Cytuj
Arcan Napisano 12 Marca 2017 Napisano 12 Marca 2017 Wydaje mi się,że medytacja wyciszy w Tobie emocje... 6 kijów to zwycięstwo...To mówi samo za siebie... Yogga to Twój konik.... Myskę,że pozbędziesz sie negatywnych emocji Cytuj
Gość Lianna Napisano 20 Maja 2017 Napisano 20 Maja 2017 Weryfikacja ! Ćwiczę regularnie, czasem nawet dwa razy dziennie ( rano i wieczorem). Na pewno jestem spokojniejsza, choć jeszcze sporo pracy przede mną, ale ważne, że jest postęp . Kapłanka mogła pokazać właśnie wyciszenie. Wydaje mi się też, że znacznie bardziej panuje nad emocjami- Kapłanka Królowa Kielichów. Natomiast 6 Buław- sprawia mi to po prostu radość i każde wyjście na matę, traktuję jako mało zwycięstwo . Dziękuję pięknie wszystkim za pomoc. Namaste! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi