Skocz do zawartości

poznaj date śmirci... :]

Rekomendowane odpowiedzi

Gość sheina
Napisano

zerknijci na ten link - jak dla mnie to nic więcej jak beznadziejna zabawa " mądrze ujęta" i zdzieranie kasy z niewinnych i nawinych ludzi. Ja jestem zdania, że daty śmierci nei wykryje nikt i to tyle. Jako, że jestem katoliczką wierze, że to bedzie chwila wybrana przez Boga i nikt, karty, ani tego typu " naiwne" przepowiednie nie mające większego sensu nie mają racji bytu i sensu.

czekam na wasze opinie

P.S ta strona wciąż wyświetla się z prawej strony naszego forum,więc musiałam ;]

http://poznajdate.com/smierc.html

Napisano
i nikt, karty, ani tego typu " naiwne" przepowiednie nie mające większego sensu nie mają racji bytu i sensu.

Zgadzam się z Tobą!

Ten test może ewentualnie uświadomić jaki mamy niezdrowy tryb życia.

Napisano
Zgadzam się z Tobą!

Ten test może ewentualnie uświadomić jaki mamy niezdrowy tryb życia.

Dokładnie!!!! Że źle jemy, za dużo pijemy i palimy...:)))

Napisano

Ciekawe kiedy będzie można robić wycieczki na Marsa z cenę SMSa 5,00 + VAT :chytry_na:

...a swoją drogą na pewno chętni na takie coś się znajdą...

Napisano (edytowane)

Takie rzeczy w ogóle nie powinny istnieć. To to samo, co wysyłanie sms'a na nr <wstaw numer>, żeby sprawdzić czy się do kogoś pasuje. Jak ktoś to weźmie na poważnie (i tacy się zdarzają) to będzie problem. ;P'

Edytowane przez Linea
Napisano

e opowiadacie ja z nudów go zrobiłam sms puściła i okazało się że już od trzech lat jestem martwa HA HA HA !!!

Gość sheina
Napisano
e opowiadacie ja z nudów go zrobiłam sms puściła i okazało się że już od trzech lat jestem martwa HA HA HA !!!

buahaha mmy ducha na forummmmm :PPPPPPPPP ale sie usmialam....:chytry_na::czarodziej::czarodziej::czarodziej:

Napisano

Kulcia, gdyby nie ten sms, to żyłabyś dalej w nieświadomości ;)))))))

Napisano

ha ! ale jaki ze mnie super duch ,jak kto by chciał dam przepis

Gość sheina
Napisano

buehehhehe no ba... pewnei,mze dawaj czy tz trzeba slac sms-a ? :D:D:D:

Napisano

a pewnie że wam dam

1 trzynaście godzin pracy

2 dwie paczki papierosów

3 5lub 6 kawek czarnych bez cukru i mleka

4kilka batonów

5kolacja ciężka i bardzo tłusta

6 stres i nerwy

Napisano

sms nie przyjmuje moja komórka padła bo nie płace abonamentu,

Gość sheina
Napisano

łeeeeeeeeeeeeeeeeeeee... :)))))))))

Napisano

no ale jak widzicie to jest głupota coś takiego ,nie wiem kto to wymyślił ale jak ktoś ma słaba psychikę i zrobi sobie taki test i wyjdzie że za jakiś krótki czas umrze i weżmie to na poważnie jakie mogą być skutki , a tylko cieszy się ten kto dostaje kasę za te sms ,

Gość sheina
Napisano

dlatego to jest tez troche neibezpoczne a szcegolbie mysle dla mlodziezy, nastolatkow z lekka zaburzonych,,,,

Napisano

moim zdaniem , nikt nie powinien żartować z śmierci a na pewno już nie w taki sposób jak właśnie ten test bo dla mnie jest to niesmaczny żart i naciąganie ludzi ale tak jak napisałam to jest moje zdanie ten ktoś nie zdaje sobie sprawy jak może czuć się człowiek gdy wie że umiera , ja to już przeżyłam i wiem jak to jest .

Napisano

sheina podzielam twoje zdanie i to w 100% każdy człowiek jest inny a zwłaszcza młodzież która jest pod wpływem internetu, telewizji ,

Napisano

a ja o tym teście usłyszałam właśnie od dzieci które chodzą do gimnazjum tak samo komentowany był temat śmierć na żywo w internecie , to one pokazały mi tą stronę ale to jakiś czas temu ,

Napisano

za 9 zl pff to ja sobie wole powrozyc co mnie czeka jutro a nie kiedy tego jutra niby mam nie zobaczyc

Gość sheina
Napisano
za 9 zl pff to ja sobie wole powrozyc co mnie czeka jutro a nie kiedy tego jutra niby mam nie zobaczyc

hahaha mądrze prawisz, chyba zacznę odkładac :D

Napisano

hahaha, dooobre :D

Mnie natomiast interesuje coś innego, tam pisze: "Data Pana śmierci została wyliczona i jest ukryta na tej stronie." - czy to znaczy że haker wydobyłby to bez sms-a? :P;)

Łee, za 9zł to nie wysyłam :D nawet 1zł byłoby mi szkoda :D za darmo to bym sprawdził, a tak biedny muszę żyć w nieświadomości, a może też już nie żyję ;)

Gość sheina
Napisano
hahaha, dooobre :D

Mnie natomiast interesuje coś innego, tam pisze: "Data Pana śmierci została wyliczona i jest ukryta na tej stronie." - czy to znaczy że haker wydobyłby to bez sms-a? :P;)

Łee, za 9zł to nie wysyłam :D nawet 1zł byłoby mi szkoda :D za darmo to bym sprawdził, a tak biedny muszę żyć w nieświadomości, a może też już nie żyję ;)

ahhahahha sami artyści ;P

Napisano

jeżeli chodzi o hakera to tak tam nie ma żadnych zabezpieczeń wielkich , początkujący da rade , ale po co ci to wiedzieć taki jesteś ciekawy co ci napiszą

Napisano

hym zagadzam sie z wami wszystkim:)mroczna stronka a tak na prawde to czysta glupota:)tylko pieniedzy szkoda na to:)a pomyslec ze nie ktorzy ludzie wysla sms i beda wyczekiwac tej daty a jak przyjdzie ta data to beda chcieli za wszelka cene spelnic to przepowiednie i sami na przyklad nie swiadomie spowoduja wypadek smiertelny...

Napisano
jeżeli chodzi o hakera to tak tam nie ma żadnych zabezpieczeń wielkich , początkujący da rade , ale po co ci to wiedzieć taki jesteś ciekawy co ci napiszą

Z czystej przekory :P Jeśli coś jest rzekomo "ukryte" na stronie, to można by to odkryć ;)

Ale już za późno, wyłączyłem stronę :D

To nie jest żadna data śmierci, tylko pewnie jakiś algorytm wyliczający prawdopodobieństwo przedwczesnej śmierci na podstawie podanych informacji o stylu życia. Wystarczy zmienić styl, już się zmieni data :)

Napisano

masz rację wiesz psychika ludzka jest dziwna ,sami nieraz nie odpowiadamy za samych siebie ,

Gość sheina
Napisano
Ciekawe tylko, jaką fortunke już zdołali wyciągnąć...

a co, planujesz zacząć podobną inwestycję ;> :icon_mrgreen:?

Napisano

Hmm....

Nie..

a może tak..

ale raczej nie..

a gdyby tak..

..................

Gość sheina
Napisano
Hmm....

Nie..

a może tak..

ale raczej nie..

a gdyby tak..

..................

oho, no to w porządku, w takim razie ja chcęwiedziec czy już też nei żyje ;P

Napisano
oho, no to w porządku, w takim razie ja chcęwiedziec czy już też nei żyje ;P

Żyjesz!!!

Hahaha

Niezły jestem w tym fachu, nie?

Gość sheina
Napisano
Żyjesz!!!

Hahaha

Niezły jestem w tym fachu, nie?

e, ;/ załamałeś mnie, miałam nadzieje, że jeśli jutro nei zjawie się tu i ówdzie to nikt się nei zorientuje....

Napisano
e, ;/ załamałeś mnie, miałam nadzieje, że jeśli jutro nei zjawie się tu i ówdzie to nikt się nei zorientuje....

Kup peleryne niewidke, pewnie można dostać w necie ;DD

• 3 tygodnie później...
Napisano

Ja bym raczej nie chciała poznac daty swojej smierci ... Swoja droga, ostatnio duzo takich durnotek pojawia sie w necie. Na gg np. dostałam wiadomosci , ze ktos rzucił na mnie klatwe ...

Pozdrawiam :)

Napisano

duzo takich

"na dziewczyne rzucono klatwe 'omnis pomnis pomidornis ' wlasnie ja przeczytales bla bla bla wyślij to do 10 osób inaczej dziewczyna przyjdzie do ciebie o 12 w południe i obgryzie ci pięty"

pełno tego

albo test IQ, polski

na koncu jest " wyslij smsa za dyche zeby zobaczyc wynik"

a jak wyslesz to " dziekujemy. wyslij nastepnego smsa za nastepna dyche"

to ja dziekuje : D

Gość sheina
Napisano
duzo takich

"na dziewczyne rzucono klatwe 'omnis pomnis pomidornis ' wlasnie ja przeczytales bla bla bla wyślij to do 10 osób inaczej dziewczyna przyjdzie do ciebie o 12 w południe i obgryzie ci pięty"

pełno tego

albo test IQ, polski

na koncu jest " wyslij smsa za dyche zeby zobaczyc wynik"

a jak wyslesz to " dziekujemy. wyslij nastepnego smsa za nastepna dyche"

to ja dziekuje : D

to tez przerabiama ale bylam zirytowana :lol:

Napisano

mnie dobijają "łańcuszki" przesyłane jak się da. wymiękam

Napisano

ja tez zrobilam ten test ale nie moglam wyslac smsa gdyz jestem poza granicami panstwa :)

Napisano

I bardzo dobrze :) Moj durny maz wysłał smsa a moze i dwa, a potem sie dziwił, ze wcieło mu kase <lol> :)

Napisano
Ciekawe tylko, jaką fortunke już zdołali wyciągnąć...

Pewnie się opłaca :D

Gość sheina
Napisano
Pewnie się opłaca :D

jeszcze bysmy sie zdziwily zyskami <lol>

Napisano

Ludzie gotowi są zrobic wszystko żeby w łatwey sposób zarobic pieniądze, a zdrugiej strony zawsze znajdzie się ktoś kto jest gotów tą forsę zapłacić. Niech żyje naiwność! A co powiecie o forum viversum Czy ktos z Was telefonował tam w jakiejs sprawie? podobno pierwsza rozmowa gratis.

Gość sheina
Napisano
Ludzie gotowi są zrobic wszystko żeby w łatwey sposób zarobic pieniądze, a zdrugiej strony zawsze znajdzie się ktoś kto jest gotów tą forsę zapłacić. Niech żyje naiwność! A co powiecie o forum viversum Czy ktos z Was telefonował tam w jakiejs sprawie? podobno pierwsza rozmowa gratis.

ja nie, ale wiesz to jest moim zdaniem tez taki wciąganie, skonczy się rozmowa, ktora trwa bodajże 15 min, to zadzwonisz juz - płacąc tylko po to , aby dowiedzieć się czegoś jeszcze... to kolejny chwyt magketingowym tylko trzeba to widzieć...

Gość sheina
Napisano

wpisz sobei w goglach viversum to Ci się wyświetli :)

Napisano

słusznie : ) to dla mnie typowe, zapomnieć o czymś oczywistym :D

Gość sheina
Napisano
słusznie : ) to dla mnie typowe, zapomnieć o czymś oczywistym :D

naJlepszycm się zdarza :)

Napisano

Już wiem co to! haha, robię postępy xDD Nie dzwoniłam i dzwonić nie będę.

Gość sheina
Napisano
Już wiem co to! haha, robię postępy xDD Nie dzwoniłam i dzwonić nie będę.

oojj skus sie skuuusss ;D

Napisano

o nie, nie namawiaj mnie @_@ diabeł, do złego mnie nakłaniasz ! xO

Napisano

A wiecie że moja ciotka tam zatelefonowała i bardzo sobie chwali rozmowę z jednym astrologiem. Podobno (zaznaczam podobno) on wiedział od razu na co jest chora jej córka. Ja w coś takiego jakos nie wierzę. Wszystko można wyciągnąć od człowieka jak się kogoś odpowiednio podejdzie.

• 2 tygodnie później...
Napisano

jak widac naiwnych nie brakuje,jesli mamy umrzec-a mamy-kazdy z nas,czy bogaty czy biedny to Bóg nas wezmie.To Jego wola-dał Nam zycie,ale i nam je Odbierze,ale trzeba cieszyc sie kazdym dniem-chwilka mala.Pozniej bedziemy tam,gdzie juz tylko bedzie lepiej?mam nadzieje...;)

Napisano

a ja bym chciała poznac date smierci... zebym byla przygotowana i mogła przezyc zycie jak najlepiej

Napisano

Dobra... A ile z Was "uległo" tej pseudo-pokusie i sprawdziło swoją datę...?

Zresztą, o ile pamięć mnie nie myli, to już łądnych parę lat temu błądziło po necie coś takeigo jak "zegar śmierci" czy jakoś tak...

Napisano

ja w połowie testu dałam sobie spokój.....ale dochodowe to jest

Napisano

Zrobiłam ten test ale sms-a nie wysłałam. Jeszcze by potem przychodziły mi jakieś badziewia na komórkę. To tak jak z sms-ami od operatora: "Masz wielką szansę na wygraną! Twój numer został wylosowany zeby wziąć udział w losowaniu o finał, a tam losowanie samochodu! Kierownica gratis!"

Jak poznam date swojej śmierci, to zaraz pewnie zechcą przepowiedzieć śmierć mojego męża i nienarodzonych dzieci. Pic na wodę fotomontaż! Bzdura za bzdurą, bzdurami popychana!

Napisano
zerknijci na ten link - jak dla mnie to nic więcej jak beznadziejna zabawa " mądrze ujęta" i zdzieranie kasy z niewinnych i nawinych ludzi. Ja jestem zdania, że daty śmierci nei wykryje nikt i to tyle. Jako, że jestem katoliczką wierze, że to bedzie chwila wybrana przez Boga i nikt, karty, ani tego typu " naiwne" przepowiednie nie mające większego sensu nie mają racji bytu i sensu.

czekam na wasze opinie

P.S ta strona wciąż wyświetla się z prawej strony naszego forum,więc musiałam ;]

POZNAJ DATĘ SWOJEJ ŚMIERCI

Zgadzam sie ze tylko Bog wie jak gdzie i kiedy...

Ostatnio w telewizji(niemieckiej)pojawily sie wrozby sms-owe cos tego typu.."podaj swoje imie i partnera a powiemy Ci jak bedzie mialo na imie Wsze dziecko" lub tez taka wersja z wyborem imienia dla zwierzaka!!!!naciaganie ludzi!!!!:czarodziej:

Napisano

Te linki to dla mnie tylko i wyłącznie zdzieranie kasy. A pewnie bardzo dużo ludzi się na to nabierze, a co gorsze jeszcze potraktują to serio :/

Jeśli kogoś mimo wszystko interesuje taka tematyka, to polecam inny quiz, za darmo i z przymrużeniem oka ;)

Wartość Twoich Zwłok - kalkulator przedgrobowy

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Żałosny ten test.

Jeśli już ktoś nieumyślnie choćby skusi się i wyśle smsa po wypełnieniu tego jakże idiotycznego testu?

Może się przejąć i robić 'ostatnie rzeczy w swoim życiu', bo powiedzmy za tydzień umrze...

Kto to w ogóle wymyśla...