bridge Napisano 24 Marca 2017 Napisano 24 Marca 2017 Przeszlam ostatnio z partnerem batalię z jakąś istotą, wyglądało to na "wygnanie" (?). Od tamtej pory fanatycznie rozdzielam dobro od zła i wyczuwam istoty oraz orientacyjnie ich poziom. Nowość dla mnie i nie potrafię jeszcze się z tym obchodzić. Bardzo zaprząta mi to głowę na co dzien. Z tego powodu napawa mnie lęk, że kiedy przyjdzie kolejny raz zmierzyc mi się z czymś podobnym po prostu nie mam odpowiedniej wiedzy jak się z tym obejsc. Jesli ktoś ma większy warsztat w tym temacie chętnie przyjmę jakies wskazówki Cytuj
Shirogetsu Vermilion Napisano 24 Marca 2017 Napisano 24 Marca 2017 cóż. jeżeli chodzi o sam fakt wyczuwania bytów niefizycznych bądź też pozamaterialnych to mam z tym długie doświadczenie. Wyczuwam i nawet "Widzę" je od bardzo młodego wieku. Również wiem jak sobie radzić z większością typów istot. Jednak tutaj by ci pomóc prosiłbym o więcej informacji odnośnie istoty która pokonać i odegnać ci się udało. Cytuj
Milano0404 Napisano 6 Stycznia 2022 Napisano 6 Stycznia 2022 W dniu 24.03.2017 o 01:03, bridge napisał: Przeszlam ostatnio z partnerem batalię z jakąś istotą, wyglądało to na "wygnanie" (?). Od tamtej pory fanatycznie rozdzielam dobro od zła i wyczuwam istoty oraz orientacyjnie ich poziom. Nowość dla mnie i nie potrafię jeszcze się z tym obchodzić. Bardzo zaprząta mi to głowę na co dzien. Z tego powodu napawa mnie lęk, że kiedy przyjdzie kolejny raz zmierzyc mi się z czymś podobnym po prostu nie mam odpowiedniej wiedzy jak się z tym obejsc. Jesli ktoś ma większy warsztat w tym temacie chętnie przyjmę jakies wskazówki Ton rozkazujący i nakazujący jest tutaj jak najbardziej na miejscu. To Ty jesteś Panią sytuacji, nie na odwrót. Możesz nawet na taki byt pokrzyczeć. Postaraj się wyeliminować strach. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi