silver Napisano 31 Marca 2017 Napisano 31 Marca 2017 Cześć. Jak już wiecie jestem pielęgniarką pracującą na niezwykłym etacie. Zamężna, bezdzietna. Karty Iluminatti, cała talia, nie odwracam. W kwietniu planuję: W pracy mamy święto, spędzam święta w gronie rodziny, 24 kwietnia bronię pracę mgr, idę na kurs. Na razie o niczym więcej nie wiem. Chętnie przyjmę uwagi w interpretacji. AURA: 6 Mieczy, Gwiazda, Siła Jakiś wyjazd się szykuje, Gwiazda spełnia marzenia, Siła daje dobrą pozycję DOM: Król Mieczy, Królowa Mieczy, 8 Buław Porozumienie z partnerem na tle komunikacji, razem będziemy zajmowali się rachunkami ( Pity), pewnie na ostatnią chwilę PRACA: Rycerz Monet, Gwiazda, Król Monet Nagroda, uznanie, dobre wiadomości FINANSE: 2 Monet, 2 Mieczy, 3 Pucharów Nie będzie źle choć wydam trochę na świętowanie ZDROWIE: Król Buław, Kapłanka, Rycerz Monet Wizyta się szykuje u lekarza, który może odkryć przyczynę jakieś choroby kobiecej i ją wyleczy NIESPODZIANKA: Sprawiedliwość, 7 Mieczy, Cesarzowa Skojarzyło mi się, że coś zostanie mi przyznane zgodnie z prawem, odgórnie, OSTRZEŻENIE: 3 Mieczy, Paź Buław, 7 Monet Ktoś mi zrobi jakieś świństwo, ale mam to cierpliwie znieść. PODSUMOWANIE: Król Mieczy, 10 Pucharów, As Buław Sielanka z mężem i dużo nowych pomysłów i projektów (sexu?) CIĄŻA: 8 Monet, As Buław, Kapłanka no no no idzie ku dobremu 1 Cytuj
szarotka1 Napisano 31 Marca 2017 Napisano 31 Marca 2017 (edytowane) AURA: 6 Mieczy, Gwiazda, Siła Wycieczka nad wodę, za wodę, ewentualnie jakieś spa po którym nabierzesz na nowo sił. DOM: Król Mieczy, Królowa Mieczy, 8 Buław Dużo rozmów z partnerem ale raczej takich rzeczowych. PRACA: Rycerz Monet, Gwiazda, Król Monet Stabilna sytuacja zawodowa i nadzieja na większe pieniądze. FINANSE: 2 Monet, 2 Mieczy, 3 Pucharów dodatkowe pieniadze. ZDROWIE: Król Buław, Kapłanka, Rycerz Monet Wizyta u specjalisty. Też wydaje mi się, że może chodzić o sprawy kobiece. Możliwe, że będzie trzeba coś uregulować, ustabilizować. NIESPODZIANKA: Sprawiedliwość, 7 Mieczy, Cesarzowa Zostaniesz niesłusznie oceniona przez pewną kobietę. Może cię też oszukać. OSTRZEŻENIE: 3 Mieczy, Paź Buław, 7 Monet Dojdzie do ciebie jakaś przykra wiadomość. Nie będziesz wiedziała jak zareagować. PODSUMOWANIE: Król Mieczy, 10 Pucharów, As Buław Skupienie na sprawach rodzinnych. Podjęcie jakiś nowych działań. CIĄŻA: 8 Monet, As Buław, Kapłanka Na pewno widać systematyczne starania ale ta Kapłanka to według mnie na razie na brak zapłodnienia wychodzi. Edytowane 31 Marca 2017 przez szarotka1 Cytuj
Gość Lianna Napisano 1 Kwietnia 2017 Napisano 1 Kwietnia 2017 AURA: 6 Mieczy, Gwiazda, Siła Ładne kart, 6 Mieczy mi pokazuje naukę. Gwiazda to przyjemna atmosfera, Moc- to energia do działania:) DOM: Król Mieczy, Królowa Mieczy, 8 Buław Dużo rozmów i energicznie PRACA: Rycerz Monet, Gwiazda, Król Monet Fajnie, stabilnie do przodu i miłą atmosfera FINANSE: 2 Monet, 2 Mieczy, 3 Pucharów Widać wydatki na przyjemności, może Święta wyszły ZDROWIE: Król Buław, Kapłanka, Rycerz Monet No lekarz się zaznacza;) Rycerz Monet mi ciążę już nie raz pokazał, ale może to też być zażywanie tabletek NIESPODZIANKA: Sprawiedliwość, 7 Mieczy, Cesarzowa Jakaś kobieta może być pomocna w sprawach urzędowych. OSTRZEŻENIE: 3 Mieczy, Paź Buław, 7 Monet Też bym odczytała, że przykra wiadomość dotrze do Ciebie. PODSUMOWANIE: Król Mieczy, 10 Pucharów, As Buław Miłe chwile za sprawą pana CIĄŻA: 8 Monet, As Buław, Kapłanka Starania widać, Kapłanka to może leczenie Udanego kwietnia! Cytuj
Iwka78 Napisano 1 Kwietnia 2017 Napisano 1 Kwietnia 2017 AURA: 6 Mieczy, Gwiazda, Siła ja bym powiedziała, że jakaś zmiana się szykuje, jeżeli poprzedni miesiąc był kiepski, to w tym wszystko się rozwiąże DOM: Król Mieczy, Królowa Mieczy, 8 Buław dobre relacje z mężem, będzie się dużo dziać między wami:-) PRACA: Rycerz Monet, Gwiazda, Król Monet myślę, że to będą bardzo dobre wiadomości:-) może jakaś nagroda pieniężna się szykuj FINANSE: 2 Monet, 2 Mieczy, 3 Pucharów początek miesiąca może być różny, ale koniec miesiąca przyniesie zadowolenie ZDROWIE: Król Buław, Kapłanka, Rycerz Monet Wizyta się szykuje u lekarza, który może odkryć przyczynę jakieś choroby kobiecej i ją wyleczy NIESPODZIANKA: Sprawiedliwość, 7 Mieczy, Cesarzowa chyba się dowiesz o czymś, o czym nie wiedziałaś, może właśnie to będzie jakaś diagnoza OSTRZEŻENIE: 3 Mieczy, Paź Buław, 7 Monet może złe wiadomości PODSUMOWANIE: Król Mieczy, 10 Pucharów, As Buław Sielanka z mężem i dużo nowych pomysłów i projektów (sexu?) CIĄŻA: 8 Monet, As Buław, Kapłanka no no no idzie ku dobremu - też tak myślę, żę jak popracujecie to mogą być efekty:-) Cytuj
Lena75 Napisano 3 Kwietnia 2017 Napisano 3 Kwietnia 2017 AURA: 6 Mieczy, Gwiazda, Siła szykuja sie jakies zmiany...ogólnie miło i przyjemnie DOM: Król Mieczy, Królowa Mieczy, 8 Buław tak mi przyszło ze pokłocicie sie z męzem PRACA: Rycerz Monet, Gwiazda, Król Monet wpadnie jakaś kasa FINANSE: 2 Monet, 2 Mieczy, 3 Pucharów rozmowy, zmiany...i świetowanie NIESPODZIANKA: Sprawiedliwość, 7 Mieczy, Cesarzowa Co zasiejesz to zbierzesz....jakas Cesarzowa Cie okłamie lub nie bedzie do konca szczera CIĄŻA: 8 Monet, As Buław, Kapłanka - popracujecie nad tym Cytuj
silver Napisano 28 Kwietnia 2017 Autor Napisano 28 Kwietnia 2017 Właściwie kwiecień za nami. Obroniłam się w końcu Świętowanie było skromne. Nagrody w pracy też nie było, choć była dobra atmosfera. Rozbił się mój mąż . Auto do kasacji. Szukamy kasy by przeżyć bo nagle nie ma 2 pensji a rachunki są Jestem optymistką, wiem, że nic nie dzieje się bez przyczyny. Zrobiłam badanie na obciążenie prolaktyny Metokroplamidem i wyszedł wynik nieprawidłowy. Biorę leki. Dostałam propozycję dodatkowej pracy i przyjęłam ją. Kasa się przyda, choć dopiero za miesiąc. Z mężem wzięliśmy się za księgowość w ostatnim tygodniu kwietnia i zrobiliśmy pity. Tak jak myślałam na ostatnią chwilę W ostrzeżeniu mogła wyjść ta stłuczka chyba bo miał guza na głowie i uraz kręgosłupa szyjnego. Ciąży brak. Pozdrawiam wszystkich. Dziękuję za wasze interpretacje. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi