JagodowaTruskawka Napisano 14 Maja 2017 Napisano 14 Maja 2017 Mój facet chyba coś dla mnie ma. Tajemniczo zażartował ze cos ukrywa w plecaku po który sie musial wrocic do siostry. Był na wieczorze kawalerskim 300 km ode mnie i weekend spedzilismy oddzielnie. Nocował u siostry i szwagra Czy B ma dla mnie jakis prezent? ( zadałam pytanie po tel gdy powiedział, ze byl juz w drodze do mnie, ale musial sie wrocic po plecak) 6 pucharów,2 buław, rycerz buław - 6 pucharów wg mnie to coś tam ma , 2 buław + rycerz mieczy jego ruch w kierunku plecaka Co to jest? 2 miecze, 7 buław, 10 pucharów, 9 pucharów - coś podwójne, możliwe ze biżuteria kolczyki , błyskotka, chyba bardzo mi sie spodoba Cytuj
Ceres Napisano 14 Maja 2017 Napisano 14 Maja 2017 Czy B ma dla mnie jakis prezent? ( zadałam pytanie po tel gdy powiedział, ze byl juz w drodze do mnie, ale musial sie wrocic po plecak) 6Zdecydowanie coś ma Co to jest? 2 miecze, 7 buław, 10 pucharów, 9 pucharów - Kolczyki obstawiam, długie wiszące, może dzwoniące. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 15 Maja 2017 Maestro Napisano 15 Maja 2017 Czy B ma dla mnie jakis prezent? ( zadałam pytanie po tel gdy powiedział, ze byl juz w drodze do mnie, ale musial sie wrocic po plecak) 6 pucharów,2 buław, rycerz buław - Co to jest? 2 miecze, 7 buław, 10 pucharów, 9 pucharów raczej nie ma prezentu, ale może zaproszenie na jakiś wypad, wyjazd Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 15 Maja 2017 Autor Napisano 15 Maja 2017 weryfikacja Dostałam komplet, czarnej koronkowej bielizny Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi