Skocz do zawartości

Zdrowie - na pół roku

Gość Lianna

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Lianna
Napisano

Jak będzie wyglądał mój stan zdrowia w ciągu najbliższych miesięcy? Chodzi mi o stan psychofizyczny. Mam niedoczynność tarczycy i dolegliwości jeszcze całkowicie nie ustąpiły, choć TSH spada i jest poprawa w samopoczuciu :).

Koło Fortuny Sprawiedliwość 10 Kielichów

Koło może mówić o zmianie, albo też o tym, że będzie początkowo zmiennie. Sprawiedliwość to leczenie, które powinno przynieść jak najbardziej dobre rezultaty. 10 Kielichów to polepszenie zdrowia,dobre samopoczucie, zadowolenie. I chyba dobrze, że wyszło na końcu rozkładu ;).

Będę wdzięczna za każdą odpowiedź :).

Gość anhana
Napisano

Na początku zmiennie, później stabilnie i dobrze.

Faktycznie zauważasz tak dużą poprawę w samopoczuciu z uwagi na leczenie tarczycy ?

Gość Lianna
Napisano

Anhana, ja sama nie wiem, znaczy lepiej się czuję, ale jednocześnie biegam też i ćwiczę jogę regularnie, więc może wszystkie te czynniki razem wzięte działają :)

Napisano

Koło Fortuny Sprawiedliwość 10 Kielichów - ja uważam, że ogólnie stan zdrowia dobry, tylko nie możesz dopuszczać do pogorszenia się jego stanu np jak jest zimno, to ciepło się ubieraj itd

Napisano

Stopniowa poprawa a te 10 kielichów na końcu mówią że wszystko będzie ok

Napisano

Moim zdaniem nastąpi pozytywna zmiana. W Sprawiedliwości widziałabym powrót do równowagi hormonalnej a w 10 kielichów harmonię ciała i duszy. Zdrówka ;)

Gość Euterpe
Napisano

w pierwszej karcie widać zależność od czynników zewnętrznych, ale tutaj kręci się do Sprawiedliwości, a ta z kolei mówi "jak sobie pościelisz, tak się wyśpisz", więc nie dawaj za wygraną i powalcz o lepsze zdrowie w miarę swoich możliwości :) W drugiej karcie wysiłek się opłaca, jak sama nazwa wskazuje, werdykt będzię sprawiedliwy :D

10 kielichów - widać, że przyłożysz się do tego solidnie, ale możesz mieć huśtawkę nastrojów (+ Koło Fortuny); ogólnie to karta szęścia, więc samopoczucie przy tym też powinno się poprawić, krążenie krwii i inne sprawy zwiazane z płynami w organiźmie

Koło + 10 kielichów - po wielu zawirowaniach odetchniesz pełną piersią, nabieżesz sił, a właściwie Twoje pozytywne myślenie będzie Cię motywować do dalszych działań :)

Gość ThePhoenix
Napisano

Twoje zdrowie bedzie zalezalo od Twojego wkladu ale ta 10 cups daje pozytywna odpowiedz.

• Maestro
Napisano

Niespodziewanie, nagle się mocno polepszy ;)