saraa Napisano 19 Maja 2017 Napisano 19 Maja 2017 Nałózył ktos na mnie wiele blokad mentalnych - na modlitwe - na wybaczenie - na Boga - itd. nie potrafie nic z tym zrobic - modlitwa przestała pomagac, bo zblokował jej nastepstwa , wybaczyc tez nie - bo zablokował, a sprawa powazna i to wszystko jest meczace bardzo. czy ktos z Panstwa zna sie na tym i moglby pomoc? mam zdjecie tej osoby. pozdrawiam
Eilidh Napisano 19 Maja 2017 Napisano 19 Maja 2017 Nie da się "zablokować" Boga, modlitwy, itp. Niekiedy potrzeba więcej czasu, cierpliwości i wytrwałości. Nic nie przyjdzie "od razu", już, natychmiast. W jaki sposób i w jakim celu ktoś niby nałożył te blokady? Myślę, że problemu musisz poszukać w sobie... Spróbuj medytacji, lub sama się oczyścić, polecam np kąpiel w soli lub czarcim żebrze. Może pomoże ci to psychicznie się przełamać. Nie każdy problem z jakim się borykami pochodzi od innych ludzi. Spróbuj się zastanowić nad tym...
saraa Napisano 20 Maja 2017 Autor Napisano 20 Maja 2017 ZŁOSLIWIE KTOS NAŁÓZYŁ . To taki atak na tle duchowym.
Rekomendowane odpowiedzi