aloa Napisano 6 Czerwca 2017 Napisano 6 Czerwca 2017 Zrobiłam rozkład czy wrócę w sierpniu do Norwegii. Bardzo nie chce tam wracac, ale sytuacja rodzinna i finansowa trochę mnie determinuje. Ze swojej strony robię i kombinuje aby nie wrócić tylko zostać w Polsce... Koło fortuny 8 mieczy 10 mieczy Wygląda na to, że szykują się dla mnie jakieś zmiany. Jakby los miał o tym zadecydować. Pokonam jakieś trudności i zamknę definitywnie mój powrót. Chyba zostanę w kraju. Jak Wy widzicie te karty? Cytuj
Gość Lianna Napisano 6 Czerwca 2017 Napisano 6 Czerwca 2017 Zmiany się zaznaczają, ale też jakieś przeszkody, bo 8 Mieczy i 10. Mogłaś dociągnąć po 10 Mieczy, bo to karta brama. Nie wyjedziesz. Cytuj
szarotka1 Napisano 6 Czerwca 2017 Napisano 6 Czerwca 2017 Jakieś losowe zdarzenie zadecyduje o tym, że nie wyjedziesz do Norwegii i właściwie nie będzie w ogóle takiej możliwości. Nawet nie musisz kombinować bo to stanie się niezależnie od Ciebie i Twoich starań. Cytuj
silver Napisano 6 Czerwca 2017 Napisano 6 Czerwca 2017 Koło Fortuny często sprawia nam niespodziankę. Ja bym powiedziała, że wyjedziesz i już, zmienisz zdanie, jakieś ograniczenia są tylko w twojej głowie, definitywnie zakończy się takie twoje myślenie. Dla mnie wyjedziesz. Cytuj
Iwka78 Napisano 6 Czerwca 2017 Napisano 6 Czerwca 2017 Moi zdaniem los zadecyduje za Ciebie i nie wrócisz. Cytuj
bibo Napisano 7 Czerwca 2017 Napisano 7 Czerwca 2017 Cos sie wydarzy co spowoduje brak mozliwosci wyjazdu. Szkoda, ze nie dolozylas jeszcze jednej karty... Cytuj
Gość SooYoung Napisano 7 Czerwca 2017 Napisano 7 Czerwca 2017 Dołóż jeszcze jedna kartę po 10 mieczy. Natomiast po tych kartach uważam że będziesz zmuszona tam wrócić. Zobaczymy jak rozwinie się to w dołożonej karcie. Cytuj
aloa Napisano 7 Czerwca 2017 Autor Napisano 7 Czerwca 2017 Dołóż jeszcze jedna kartę po 10 mieczy. Natomiast po tych kartach uważam że będziesz zmuszona tam wrócić. Zobaczymy jak rozwinie się to w dołożonej karcie. Dołożyłam kartę po 10 mieczach, wyszła karta 2 kielichy. Nie wiem jak to zinterpretowac, może wybiorę inną opcję związek nowy? To mnie zdeterminują aby pozostac w Polsce Cytuj
bimba Napisano 8 Czerwca 2017 Napisano 8 Czerwca 2017 z podsumy mag, więc tak wykombinujesz, że nie wyjedziesz, los sprzyja Twojej woli tak bym to zinterpretowała Cytuj
Ceres Napisano 10 Czerwca 2017 Napisano 10 Czerwca 2017 Nie pojedziesz, coś cię zatrzyma w Polsce, plany sie zmienią. Cytuj
Gość SooYoung Napisano 12 Czerwca 2017 Napisano 12 Czerwca 2017 Dołożyłam kartę po 10 mieczach, wyszła karta 2 kielichy. Nie wiem jak to zinterpretowac, może wybiorę inną opcję związek nowy? To mnie zdeterminują aby pozostac w Polsce 2 kielichów to dobra karta, nie musisz się niepokoić. Dotyczy głównie spraw związku, relacji - jeśli nic takiego nie trzyma Cię w Norwegii to zostaniesz w Polsce. Cytuj
aloa Napisano 13 Czerwca 2017 Autor Napisano 13 Czerwca 2017 2 kielichów to dobra karta, nie musisz się niepokoić. Dotyczy głównie spraw związku, relacji - jeśli nic takiego nie trzyma Cię w Norwegii to zostaniesz w Polsce Właśnie nie chce wracać do Norwegii ze względu na mojego męża, który tam mieszka. Chce rozstać się z nim i zacząć życie w Polsce. Gdyż w Norwegii przechodziłam z nim piekło , jego zdrady , agresja itp. Cytuj
Gość SooYoung Napisano 15 Czerwca 2017 Napisano 15 Czerwca 2017 Rozumiem. W tej sytuacji czas pokaże czy 2 kielichów dotyczy tamtej sprawy, czy pokazały się w niej raczej obawy. Ogólnie to pozytywna karta, bądź dobrej myśli. Cytuj
panna.marta Napisano 18 Czerwca 2017 Napisano 18 Czerwca 2017 O kurcze. Bardzo trudne i ciekawe karty. Obstawiam, że nie będziesz miała innego wyjścia i pojedziesz. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi