Przegrany Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 mam taki problem i prosbe. czy nie mogli byscie mnie w jakis duchowy badz inny sposob wspomoc? chodzi mi o to zebyscie zapalili swieczke czy pomosyleli o mnie:] z gory bede wdzieczny. Quote
Guest truskawka Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Będzie dobrze Trzymam kciuki Myśl pozytywnie Quote
Guest Patryk8 Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Ja też trzymam kciuki, też wczoraj zdawałem z geografii i nie wyszło najlepiej, ale jestem pewny, że Ty zdasz. Quote
Przegrany Posted May 29, 2009 Author Posted May 29, 2009 no chcial bym zdac bo zawalony rok... wole o tym nawet nie myslec. caly czas o tym mysle;( Quote
Przegrany Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 ogolem chodzi o to, ze jak mozecie zebyscie pozytywnie o tym pomysleli. w tym tygodniu sa wystawiane oceny. Quote
Shaka Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 O to i ja bym prosił o pozytywne myślenie nad moimi ocenami ) Quote
Guest truskawka Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 ogolem chodzi o to, ze jak mozecie zebyscie pozytywnie o tym pomysleli. w tym tygodniu sa wystawiane oceny. O to i ja bym prosił o pozytywne myślenie nad moimi ocenami ) To dla Was obu przesyłam pozytywne myślenie Trzymam kciuki żeby oceny były dobre ... Będzie dobrze ... Quote
Guest Defortis Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 (edited) .......... Edited June 5, 2016 by Defortis Quote
Guest truskawka Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Naimad trzymam kciuki Będzie dobrze Powodzenie Wam życzę Quote
Shaka Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Mi to szczególnie biologia, chemia i matma ( Ciężka sprawa. A i dzięki. ) Quote
Guest truskawka Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Mi to szczególnie biologia, chemia i matma ( Ciężka sprawa A co w nich zawalasz? Z czym masz dokładnie problem? Quote
Przegrany Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!JEST ZDALEM KURNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dziki wszystkim za wsparce:D Quote
Przegrany Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 mam nadzije ze bede sie uczyl na bierzaco a nie raz na tydzien... Quote
Guest truskawka Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!JEST ZDALEM KURNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Super Cieszę się Quote
Guest truskawka Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 mam nadzije ze bede sie uczyl na bierzaco a nie raz na tydzien... I to wyjdzie Ci na dobre ... nie będziesz mieć zaległości itp. Quote
Shaka Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Heh mam prośbę jutro około godz. 11 a 12 będę pisał spr. z chemi, można prosić o pozytywną energię ) SPR. Ważny z powodu zaliczenia roku . Quote
Guest truskawka Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Heh mam prośbę jutro około godz. 11 a 12 będę pisał spr. z chemi, można prosić o pozytywną energię ) Nie ma sprawy, będę trzymać kciuki Będzie dobrze Z ciekawości zapytam z jakiego obszaru tzn. co będziesz mieć na spr.? Quote
Shaka Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Z alkocholli i jakis reakcji ) Nawiązanie do wcześniej bo nie zauważyłem ) Dokładnie to mam taki problem że biologie i chemie jest mi się strasznie ciężko nauczyć, przyswoić, zapamiętać, a z matmy na lekcjach rozumiem niby fajnie ale w domu już nic nie pamiętam bardzo szybko odlatuje mi to z łowy HEH DZIĘKI Quote
Guest truskawka Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Z alkocholli i jakis reakcji ) Nawiązanie do wcześniej bo nie zauważyłem ) Dokładnie to mam taki problem że biologie i chemie jest mi się strasznie ciężko nauczyć, przyswoić, zapamiętać, a z matmy na lekcjach rozumiem niby fajnie ale w domu już nic nie pamiętam bardzo szybko odlatuje mi to z łowy Czyli wzorki i pewnie reakcja syntezy-analizy ... albo redoks (coś takiego mi się w głowie kojarzy). Jesteś na etapie alkany itp.? Co prawda nie wszystko pamiętam, ale jak coś pytaj - może będę w stanie w czymś pomóc. Quote
Guest Defortis Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 (edited) .......... Edited June 5, 2016 by Defortis Quote
Przegrany Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 czy mozna poprosic o wsparcie duchowe, badz w jakis inny sposob mojego kolegi? ma teraz poprawke a zmarnowal juz rok, bardzo go lupie i chcial bym isc mniej wiecej ramie w ramie(wiecie o co chodzi). z gory dzieki ja tez trzymam za niego kciuki:] Quote
Recommended Posts