Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam wszystkich!

Jestem nowa na tym forum.

Chcę opowiedzieć historię, jaka mi się niedawno wydarzyła i proszę o pomoc w jej wyjaśnieniu.

Jechałam pociągiem, jak zwykle czytałam książkę.

Po pewnym czasie( nie wiem, jak długo to trwało) - poczułam czyjąś rękę na moim ramieniu.

Otworzyłam oczy: książka leżała na podłodze, a obok mnie stały dwie osoby. Były bardzo zaniepokojone. Powiedziały mi, że straciłam przytomność i moje ciało zrobiło się granatowe.

Ja czułam się, tak jakbym obudziła się z głębokiego snu - czułam się bardzo wypoczęta. Nic mi nie dolegało. na ciele nie było żadnych śladów sinizny.

Czułam się świetnie i nadal tak jest.

Co to mogło być?....

Pozdrawiam

Napisano

Witam,

czyli nie spałaś od kilku dni? Bo skoro "nadal tak jest" czyli "od tamtej pory" i jeżeli "mi się niedawno wydarzyła" oraz "Czułam się świetnie" to "od kilku dni nie śpię i czuję się świetnie" ;)

Żarty na bok, raczej przysnęłaś i tak skręciłaś głowę że się lekko podduszałaś, prowadząc do zmiany koloru skóry, nic paranormalnego.

Pozdrawiam,

Auegamma

Napisano

Dziękuję za odpowiedź. Byłam wypoczęta i to zapewne trwało krótko, bo jechałam tylko pół godziny.... Niepokoi mnie to:(

Napisano

Może warto udać się do lekarza. To co opisałaś brzmi dość niepokojąco i warto na początku wykluczyć te zwykłe, "ziemskie" przyczyny opisanej sytuacji, a potem ewentualnie poszukać tych innych czynników. Omdlenia lub utraty świadomości mogą trwać krótką chwilę (nawet kilkadziesiąt sekund), a potem można niczego nie pamiętać. Nie zaszkodzi ci przecież jak zrobisz sb podstawowe badania :) przyczyn takich omdleń może byc bardzo dużo, niekoniecznie musi być to coś poważnego.

Napisano

Zrobiłam badania - wszystkie prawidłowe....Ciśnienie też w normie... :(