Skocz do zawartości

intymne przyjemności do końca br.

NarratorkaHorrorow

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

wiecie co mam na myśli:

stan faktyczny- singielka, nikogo na oku, rozgladam się za jakaś niezobowiazujaca relacja ale póki co bezskutecznie.

moje życie erotyczne do końca br

2 mieczy,

papieżyca

słońce

panowie i panie, chyba mi się poszczęści:icon_razz:. 2 mieczy to moje rozgladanie się, rozważanie- papieżyca to relacja ukryta i to dobrze, nie chce się afiszować:

słońce zaś daje nadzieje na niezobowiazujacy romans, który nie ukrywam bardzo mi się marzy. słowem- powinnam dostać to czego chce :

być może to moja życzeniówka, co sadzicie?

• Maestro
Napisano

Jak dla mnie to albo poznasz w necie młodszego i z nim coś, albo jest ktoś koło Ciebie kogo nie dostrzegasz i on się ujawni i wiesz co dalej...:lol:

Napisano

uhu jak w necie, to tylko na ezoforum : sa u nas w ogóle jacyś panowie? :icon_razz:

Napisano

Moim zdaniem niewiele ulegnie to zmianie. 2 miecze i papieżyca malo aktywne i erotyczne karty raczej odwrotnie. Będziesz dalej szukać okazji.

Gość Lianna
Napisano

Uważam podobnie, jak Panna Marta. Kapłanka raczej wstrzemięźliwa jest :P Pojawi się szansa na znajomość, ale Słońce wyszło, to bardziej z przyjaźnią mi się kojarzy ;)

Gość Linkinia
Napisano

Słońce jakoś mało jest dla mnie erotyczne, a wcześniejsze karty też nie nastrajają pozytywnie... :(

Napisano

Możesz się poseksić ''od tak'' bez nawiązywania żadnych relacji, związków... słońce to po prostu dobra zabawa... Ty jako kapłanka wychodzisz jako kochanka...ale nikt stały

Napisano

Slonce sugeruje, ze jakis Apollo moze wpasc ci w oko (latem), ale dwojka mieczy jest obok Kaplanki, czyli blokada jest ( zrob sobie moze jakis rytual oczyszczajacy na uczucia, relacje) i Kaplanka to wg mnie samotnosc/duchowosc, a nie satysfakcjonujaca erotyka... no i on moze byc zonaty..

Napisano

Panom żonatym/zajętym serdecznie dziękuję- nie zamierzam ludziom mieszać w życiu, Boże uchowaj.

szczerze mówiac, patrzac na rozkład- coraz większę mam odczucię, iż to moja życzeniówka.

2 mieczy- to moje rozważenie i ustalenie czego konkretnie chce, a chce diabła ukrytego w papieżycy :)

papieżyca- jako relacja ukryta, poza wzrokiem i słowami ludzi # w domyśle- nie zobowiazujaca, nie mieszajaca mi w życiu i w planach#

słońce- po prostu romans.

No nic, może się słońce do mnie uśmiechnie :)

dziękuje :)

Napisano

Też widzę układ 2 miecze + Kapłanka :) od czegoś trzeba zacząć :) Słońce to dla mnie cudownie spędzone chwile.

Gość Euterpe
Napisano

nic z tego

2 mieczy - karta zbyt "chłodna" na seks

Kapłanka - dla mnie bardziej opiekunka niż kochanka

Słońce - i znowu jedna osoba na karcie; z seksu nici

• 2 tygodnie później...
Napisano

eh, Euterpę, odbierasz mi nadzieje :(

Napisano

Mi się wydaję,że będzie celibat. Chyba,że kogoś zaczarujesz? ;):hipnoza: