Skocz do zawartości

Spotkanie

Inez2503

Rekomendowane odpowiedzi

• Maestro
Napisano

Umówiłam się jutro na spotkanie z facetem, ktory od dwóch miesięcy pisze do mnie i nalega, ja zawsze odmawiam, bo mi się nie chce :lol:

Facet ponoć jest sam od 2 lat.

Jak minie mi spotkanie?

Umiarkowanie Paź Monet Wisielec Mag

spokojnie, na luzie, postawi mi piwo czy drinka, pogadamy, wrócę późno..

Jakie zrobię na nim wrazenie?

Świat 6 monet Pustelnik Cesarzowa

otwarta, wygadana, wesoła, atrakcyjna kobieta, starsza od niego (jej, stara baba chyba wyszła, ten Pustelnik z Cesarzową :lol:)

Jakie on zrobi na mnie wrażenie?

10 kielichów 3 kielichów Rycerz Kielichów

wesoły, szarmancki, miły, serdeczny, zauroczony

Jak się potoczy z nim znajomosć?

As kielichów Wieża Cesarz 4 buław Umiarkowanie

Nie mam pojecia, szansa zostanie zaprzepaszczona z powodu innego faceta??

Napisano

Jak minie mi spotkanie?

Wydaje mi się, że do spotkania jednak nie dojdzie póki co.

• Maestro
Napisano
Jak minie mi spotkanie?

Wydaje mi się, że do spotkania jednak nie dojdzie póki co.

Jemu bardzo zależy,mi średnio. Dam znać,ale raczej pójdę.

• Maestro
Napisano

Już po spotkaniu.Było fajnie, dużo rozmawialiśmy tak po kumplowsku,bez taniego podrywu.

Napisano

jakie zrobię na nim wrazenie?

Świat 6 monet Pustelnik Cesarzowa

oczytana, majaca swoje zdanie na każdy temat i na każdy temat podejmujaca rozmowę, ale nie na zasadzie " nie wiem- ale się wypowiem". Chojna, miejscami lekko rozrzutna, wizualnie- atrakcyjna, jednak zdystansowana.

Jakie on zrobi na mnie wrażenie?

10 kielichów 3 kielichów Rycerz Kielichów

oho samie kielichy, uznasz że, jest wylewny, emocjonalny, wrażliwy- łatwo ulega chwili, słowem spędzi Ci się z nim przyjemnie czas.

Jak się potoczy z nim znajomosć?

As kielichów Wieża Cesarz 4 buław Umiarkowanie

szybko się skończy, Pan wychodzi z tych- co się szybko napalaja, tworza rózne historie w głowie i też szybko odpuszczaja.Patrzac na karty wprost, maluje mi się sytuacja w której Pan szybko zechce zacisnać więzi, pogłebić relację-Ty na jego nadmierny pośpiech się nie zgodzisz i ochłodzisz relacje.Pan uzna to za afront i zechce zgrywać pewnego siebie i niedostępnego # cesarz;4 buław#, Tobie zaś to będzie obojętne, więc okazjonalnie pogadacie.

• Maestro
Napisano

Napisał mi, ze jestem fajna dziewczyną i mio spedził ze mna czas, chce się spotykac :)