zakretka23 Napisano 20 Czerwca 2017 Napisano 20 Czerwca 2017 Jak w temacie zapytałam o przyjemności doczesne przełożenie - Słońce, Papież, Królowa Pucharów Bardzo satysfakcjonujace chwile z doświadczonym mężczyzną do którego zdecydowanie mam uczucie. Mag, 4 Buławy, 8 buław Cóż nie powinnam narzekać na brak takowych przyjemności, jak widać zadba o to sprawny i bardzo uzdolniony mężczyzna. Dużo niepohamowanej namietności, dzieje się, jest radość i zabawa, krew płynie w żyłach. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 21 Czerwca 2017 Napisano 21 Czerwca 2017 też mnie się wydaje, że marudzić nie będziesz ;p w Magu masz pana z inicjatywą, czarusia w 4 buławach spotkania 8 buław - intensywny kontakt wszystkie karty razem raczej niosą ze sobą potencjał na udany seks Cytuj
patrycja3791 Napisano 22 Czerwca 2017 Napisano 22 Czerwca 2017 Również uważam,że będzie się działo dużo i intensywnie :-) Cytuj
Lakshmi Napisano 22 Czerwca 2017 Napisano 22 Czerwca 2017 widac czarujacego mezczyzne - Mag oj, bedzie sie dzialo! powodzenia Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi