666armagedon666 Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 wielka wichora ,spie w domu....Rano patrze a moj samochod(do ktorego jestem b.przywiazany)pogiety przez wichure. Czy jest to jakas przestroga? Quote
666armagedon666 Posted May 28, 2009 Author Posted May 28, 2009 no ja nigdy nic zlego nie zrobilem,ale pecha to mam......nic bede przygotowany tyle mnie juz spotkalo,przezyje moze:_okok: Quote
Sephira Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Ja to widzę tak: to, że śpisz może świadczyć o tym, że nie zdajesz sobie sprawy, bądź ignorujesz napiętą sytuację w Twoim otoczeniu. Ty sam nie ucierpisz, jednak brak reakcji może odbić się na Twoich planach na najbliższą przyszłość. Pozdrawiam. Quote
666armagedon666 Posted May 28, 2009 Author Posted May 28, 2009 no ,nie wykluczone z ta przyszloscia trzeba szybko porozwiazywac co nie rozwiazane,dziekuje za przestroge w interpretacji,pomoglo mi to sie pozbierac Quote
Recommended Posts