silver Napisano 1 Lipca 2017 Napisano 1 Lipca 2017 Cześć. Kilka słów o sobie Jestem pigułą na niezwykłym etacie. Zamężna, bezdzietna 36 latka. Z pasją wykonuję swój zawód, nie lubię sprzątać W lipcu odbiorę wyniki od chirurga. Wraca mój szef z misji 15 lipca obchodzimy roczek Theo. Jak to szybko minęło. Jedziemy poświętować AURA: 6 Monet, 4 Buławy, Mag Posypią się pieniądze, atmosfera będzie miła i flirciarska, Mag może mówić o kontaktach z lekarzami ale też nauka. DOM: 9 Pucharów, 5 Monet, Rydwan Troszkę strojenia się, troszkę chwalenia się, chłodno znowu może być, Rydwan zapowiada podróże. PRACA: Świat, Kapłanka, 3 Puchary Powrót szefa, który traktuje mnie jak Kapłankę ( specjalistkę) 3 Puchary zabawa beztroska FINANSE: Paź Buław, 8 Buław, 10 Monet Kasa, kasa, kasa z wielu źródeł, szybko ZDROWIE: 9 Buław, 5 Buław, Gwiazda Chyba troszkę potrenuję tężyznę fizyczną, potem może się przyplątać jakieś zapalenie, które szybko minie NIESPODZIANKA: 10 Pucharów, Król Buław, 10 Monet Jakaś sielanka się szykuje OSTRZEŻENIE: Sąd Ostateczny, 4 Buławy, Koło Fortuny Myślę, że ktoś umrze i pojadę na pogrzeb PODSUMOWANIE: 8 Monet, 5 Buław, Królowa Buław Jakaś kłótnia na koniec miesiąca w pracy się szykuje ale wyjdę z niej zwycięsko. Ciąża: 10 Pucharów, 5 Buław, Królowa Buław Za dużo hormonów jeszcze do tego zapalenie, jeszcze nie. Cytuj
Gość Lianna Napisano 1 Lipca 2017 Napisano 1 Lipca 2017 AURA: 6 Monet, 4 Buławy, Mag Całkiem spoko jakieś świętowanie się zaznacza i być może leczenie DOM: 9 Pucharów, 5 Monet, Rydwan Może jakieś wydatki na wystrój domu plus wyjazd jakiś PRACA: Świat, Kapłanka, 3 Puchary Ładne karty, miła atmosfera i spokojnie FINANSE: Paź Buław, 8 Buław, 10 Monet Widać Twoją aktywność, powinno być co najmniej dobrze ZDROWIE: 9 Buław, 5 Buław, Gwiazda Uważaj na jakieś zapalenia, układ oddechowy się zaznacza. NIESPODZIANKA: 10 Pucharów, Król Buław, 10 Monet Coś możesz dostać od Królowa Buław, może to lekarz wyszedł OSTRZEŻENIE: Sąd Ostateczny, 4 Buławy, Koło Fortuny Jakieś zmiany związane z rodziną, bo Sąd i 4 Buław, ale raczej pozytywne PODSUMOWANIE: 8 Monet, 5 Buław, Królowa Buław Ciąża: 10 Pucharów, 5 Buław, Królowa Buław Myślę, że wkrótce będziesz w ciąży teraz jakaś walka trwa, bo wypadło 5 Buław Dobrego miesiąca! Cytuj
panna.marta Napisano 2 Lipca 2017 Napisano 2 Lipca 2017 AURA: 6 Monet, 4 Buławy, Mag może to być miesiąc szukania lub odnalezienia kreatywnych rozwiązań DOM: 9 Pucharów, 5 Monet, Rydwan poszukiwanie dodatkowych funduszy na dom lub próba wyjścia z nudy, rutyny. PRACA: Świat, kapłanka, 3 puchary bardzo ciekawe karty... ale też uważam, że tak spokojnie jesteś dobrą osobą na dobrym miejscu. Praca z pasją to widać. FINANSE: Paź Buław, 8 Buław, 10 Monet a mi się skojarzyły wydatki dla przyjemności na dom najwięcej ZDROWIE: 9 Buław, 5 Buław, Gwiazda czegoś może się okazać za dużo, nadmiar mo.zAURA: 6 Monet, 4 Buławy, Mag Posypią się pieniądze, atmosfera będzie miła i flirciarska, Mag może mówić o kontaktach z lekarzami ale też nauka. DOM: 9 Pucharów, 5 Monet, Rydwan Troszkę strojenia się, troszkę chwalenia się, chłodno znowu może być, Rydwan zapowiada podróże. PRACA: Świat, Kapłanka, 3 Puchary Powrót szefa, który traktuje mnie jak Kapłankę ( specjalistkę) 3 Puchary zabawa beztroska FINANSE: Paź Buław, 8 Buław, 10 Monet Kasa, kasa, kasa z wielu źródeł, szybko ZDROWIE: 9 Buław, 5 Buław, Gwiazda czegoś może wydać się za dużo, nadmiar, może słońca, może poparzenie słoneczne?unikanie czegoś? NIESPODZIANKA: 10 Pucharów, Król Buław, 10 Monet - wydatki na przyjemności OSTRZEŻENIE: Sąd Ostateczny, 4 Buławy, Koło Fortuny - nie szaleć tak bez opamiętania PODSUMOWANIE: 8 Monet, 5 Buław, Królowa Buław - intensywny miesiąć pełen wrażeń i ppomyslow Ciąża: 10 Pucharów, 5 Buław, Królowa Buławu moim zdaniem musisz coś sobie unormować, jakąś nadwyżke Cytuj
silver Napisano 11 Lipca 2017 Autor Napisano 11 Lipca 2017 Już część się spełnia. Dostałam kasiorkę z IP za naukę. Odłożyłam na konto oszczędnościowe. Cytuj
silver Napisano 25 Lipca 2017 Autor Napisano 25 Lipca 2017 Ogólnie miesiąc fajny. Jeszcze nie mam urlopu ale już w sierpniu sobie odpocznę. Ogólnie w pracy laba i czuje się wakacje, gdyby nie pogoda to było by rewelacyjnie. Kasa rzeczywiście z kilku źródeł popłynęła na konto oszczędnościowe. W zdrowiu dostałam rwy kulszowej i byłam u kardiologa na kontroli - kardiologicznie ok. Rwa jeszcze się leczy. Była nauka i kilka kursów, szef wrócił i rzeczywiście fajnie i miło mnie przyjął. Jestem ciekawa sierpnia. Dziękuję za wasze interpretacje. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi