JagodowaTruskawka Napisano 3 Lipca 2017 Napisano 3 Lipca 2017 Rok razem. Chcielibysmy ze soba zamieszkac Czy zamieszkamy razem do konta tego roku?: 10 pucharów, rydwan, Sprawka, Rycek denarów - 10 pucharów moze tu mowic o moim domu rodzinnym albo o naszym wspolnym. Bardzo duze prawdopodbienstwo, ze to ja bym sie przeprowadzila (rydwan) . Karty wydaja sie obiecujace. 10 pucharow nasze mieszkanie i budowanie rodziny, rydwan przeprowadzka, Sprawa + rycek denarow taki troche zarecznowy. Sprawiedliwosc jako formalizacja zwiazku,, rycerz denarow jako pierscionek. CO sadzcie? Cytuj
Mana Napisano 3 Lipca 2017 Napisano 3 Lipca 2017 Czy zamieszkamy razem do konta tego roku?: 10 pucharów, rydwan, Sprawka, Rycek denarów Szczerze... sama nie wiem.. z jednej strony 10 pucharów to szczęście i to we dwoje, swoista sielanka (choć może nie trwać długo) z drugiej to 10 a one na początku rozkładów zazwyczaj pokazują mi, że będzie jak było. Obstawiam więc, że będziecie się do tego zabierać i szykować krok po kroku... może zatem to nie zdarzyć się w tym roku. Jakieś ustalenia wcześniej będziecie musieli poczynić i systematycznie krok po kroku możecie się do tego zbliżać. Cytuj
Gość Lianna Napisano 3 Lipca 2017 Napisano 3 Lipca 2017 Moim zdaniem będą przymiarki, ale Rycerz Denarów odwleka w czasie. Sprawka to może być załatwianie formalności, oglądanie mieszkań, czy coś w tym stylu. No 10 Kielichów też słyszałam, że na początku rozkładu nie jest do końca tak sielankową kartą. Życzę Ci jednak powodzenia Cytuj
Cosmo Napisano 3 Lipca 2017 Napisano 3 Lipca 2017 10 kielichów jako pierwsza karta pokazuje mi, że zostanie tak, jak do tej pory. Rycek denarów odwleka w czasie, chociaż zazwyczaj pozytywnie się wszystko kończy. Na pewno bedą przymiarki, możliwe, że oglądanie mieszkań, czytanie ogłoszeń itp. Ciekawe karty, koniecznie daj znać, jak to się ostatecznie ułoży Cytuj
kirsty16 Napisano 3 Lipca 2017 Napisano 3 Lipca 2017 (edytowane) No ja widzę w tym Rycerzu denarów jakiś kredyt. 10 kielichów wygląda na wspólne życie , ale na pewno nie w dotychczasowych miejscach zamieszkania (Rydwan). Myślę, że najpierw popróbujecie pomieszkać u siebie, a potem przeprowadzicie się na poważnie na wspólne mieszkanie, ale to drugie jeszcze nie w tym roku. Edytowane 3 Lipca 2017 przez kirsty16 Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 3 Lipca 2017 Autor Napisano 3 Lipca 2017 I on i ja mieszkamy u rodzicow, a wolelibysmy juz sami Cytuj
patrycja3791 Napisano 3 Lipca 2017 Napisano 3 Lipca 2017 Mi się wydaję,że jednak się trochę przedłuży i zamieszkacie razem, ale nie do końca roku. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi