Beatus Napisano 13 Lipca 2017 Napisano 13 Lipca 2017 Dzień dobry, rozkład na 3 karty. Wyszło:5 mieczy, gwiazda, głupiec. Wydaje i się, że porażka i nie wyjadę, choć była na to nadzieja i możliwość czegoś nowego. Pozdrawiam Cytuj
Elsie Napisano 13 Lipca 2017 Napisano 13 Lipca 2017 Według mnie masz rację w swojej interpretacji (5 mieczy, Głupiec)... Ale coś też czuję, że na dany moment tak będzie lepiej dla Ciebie (Gwiazda). Możliwe, że ten X jeszcze nie do końca jest gotowy na taki weekendowy wyjazd (Głupiec). Pozdrawiam Cytuj
Erza Napisano 13 Lipca 2017 Napisano 13 Lipca 2017 Myślę, że pojedziesz. X będzie Cię trzymał w niepewności do ostatniej chwili. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 13 Lipca 2017 Napisano 13 Lipca 2017 też jestem za tym, że raczej z nim nie pojedziesz w 5 mieczach jest przekreślenie sprawy Gwiazda oddala w czasie Głupiec za daleko, ale to też taka karta, która nie daje gwarancji Cytuj
Gość Lianna Napisano 13 Lipca 2017 Napisano 13 Lipca 2017 Uważam, że nie. 5 Mieczy na nie, Gwiazda obok Głupca- złudne nadzieje. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi