Skocz do zawartości

Zaproszenie

panna.marta

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Pierwsza randka za nami. Było fajnie, mamy ze sobą kontakt. Czy P zaprosi mnie na kolejne spotkanie? Ramy czasowe do 2 tygodni.

Sprawiedliwość XI, cesarzowa III, koło fortuny X, as pucharów dolożone cesarz IV

Ciekawe karty. Brakuje mi tylko jakichś buław. Obstawiam, że tak.

• Maestro
Napisano

Zaprosi Ciebie jak najbardziej, tyle że za jakis czas poznasz jeszcze innego pana ;)

Gość niewarta
Napisano

Ostatecznie nie zaprosi, ale będzie o tym myślał tylko, że duma mu nie pozwoli.

Gość Euterpe
Napisano

Sprawiedliwość XI, cesarzowa III, koło fortuny X, as pucharów dolożone cesarz IV

a dlaczego on? Może teraz Twój krok - pierwsze dwie karty

o odmianie mówi też Koło Fortuny

Koło Fortuny + Asa pucharów skojarzyły mi się z zegarem wodnym i młynem, więc obstawiałabym, że raczej upłynie trochę wody, zanim Cię zaprosi

w ciągu dwóch tygodni raczej nie, chyba że sama wyjdziesz z inicjatywą - spróbować zawsze można :)

Gość ThePhoenix
Napisano

Pan tu raczej kieruje sie logika niz uczuciami o czym mowi sprawiedliwosc, z kolei cesarzowa jest bierna i by cos pozyskac nalezy w to wlozyc troche wysilku i czasu. Zgadzam sie z Inez, ze mozesz poznac kogos innego.

Napisano

mamy ze sobą stały kontakt,ale w zasadzie od pierwszej randki nie możemy się zgadać, bo nam terminy nie pasują. Martwię się,

Napisano

ja już wyszłam z sugestią zaproszenie na miasto w zamian za to,że mi złożył ładne życzenia urodzinowe i to z samego rana, tyle że nie możemy zgrać się w terminie, bo jemu nie pasuje. Stąd moje pytanie.

Gość ThePhoenix
Napisano

Moze wlasnie o tym mowi sprawiedliwosc? A czy on sie zgodzil i tylko terminy wam nie pasuja?

Gość Lianna
Napisano

Zaprosi, zaprosi ;) Cesarzowa może faktycznie mówić, że Ty podejmiesz w końcu inicjatywę i dojdzie do tego spotkania- As Kielichów :).

Gość SooYoung
Napisano

Ty wychodzisz z inicjatywą,jesteś stroną aktywną, on pokazuje się w Cesarzu czyli będzie taki trochę beton ;-) w tej relacji, przynajmniej w tym czasie. W każdym razie wyszliście obydwoje jako Cesarz i Cesarzowa czyli dobrana para :) kwestia dogadania się ustalenie jak to ma wyglądać i kto chce nakręcać tempo waszej relacji - może raz Ty, raz on a może jemu tak dobrze że kobieta o niego zabiega, może mu się to podobać.

Do 4 dni masz tutaj opóźnienia w czasie spotkania(może być i do 4 tygodni ale to wariant już hardcorowy) i pan się obudzi że chce się spotkać.