silver Napisano 1 Sierpnia 2017 Napisano 1 Sierpnia 2017 Witajcie. Jak już wiecie jestem mężatką, bezdzietną, na niezwykłym etacie pigułą. 27 sierpnia mam urodziny, 36 zresztą. Zapytałam jak spędzę te urodziny? As Monet, 4 Monety, 6 Buław- jakieś prezenty się pojawią ale ogólnie dzień będzie jak co dzień, może później coś wieczorkiem mąż zorganizuje. Myślałam, że będzie gorzej bo dotychczas nie obchodziłam urodzin. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 1 Sierpnia 2017 Napisano 1 Sierpnia 2017 mam kilka opcji: - wybierzesz się na zakupy - dostaniesz prezent - wyjedziesz/wyjedziesz gdzieś: wycieczka, miasto, restauracja, park - może jakaś wiadomość zmotywować Cię do działania wszystkiego najlepszego! :tort_na::list: Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 2 Sierpnia 2017 Maestro Napisano 2 Sierpnia 2017 Dostaniesz jakiś prezent i możliwe, że ktoś Ciebie odwiedzi w domu. 1 Cytuj
silver Napisano 7 Września 2017 Autor Napisano 7 Września 2017 Weryfikacja. Dzień przed urodzinami pojechaliśmy na działeczkę. W dniu urodzin mąż zabrał mnie na pchli targ i powiedział, że mogę kupić sobie wszystko co chcę. Cudownie spędzony dzień. Dziękuję za wszystkie interpretacje i życzenia 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi