minkalinka Napisano 23 Sierpnia 2017 Napisano 23 Sierpnia 2017 (edytowane) Witam was kochani ; Co moze oznaczac smierc na koncu rozkladu w pytaniu o zakonczenie studiow? Za kazdym razem wypada mi ta karta. Czesto w polaczeniu kaplan +smierc. Mam do oddania prace magisterska i ciagle nie moge sie zabrac. Czy karta moze tez miec pozytywny wydzwiek w sensie, ze to ode mnie zalezy.....czy moze powinnam sie przygotowac na jakies nieprzyjemne zdarzenie, ktore przekresli moje plany. Z gory dzieki za wasze wskazowki;.) Edytowane 23 Sierpnia 2017 przez minkalinka Cytuj
Arcan Napisano 24 Sierpnia 2017 Napisano 24 Sierpnia 2017 śmierć to po prostu zakończenie studiów. Etapu w życiu 1 Cytuj
silver Napisano 24 Sierpnia 2017 Napisano 24 Sierpnia 2017 Kapłan to promotor Śmierć koniec studiów. Tylko nie zawal bo tarot za Ciebie nic nie zrobi. Mówię z doświadczenia 1 Cytuj
panna.marta Napisano 24 Sierpnia 2017 Napisano 24 Sierpnia 2017 Zakończenie nauki być może jakis humanistyczny kierunek kończysz 1 Cytuj
minkalinka Napisano 25 Sierpnia 2017 Autor Napisano 25 Sierpnia 2017 Dziekuje kochani za wasze odpowiedzi ;-). Co trzy glowy to nie jedna ;-) I tak zgadza sie, koncze kierunek humanistyczny (pedagogika+filologia). Tylko troche zawalilam i teraz trzeba dodac gazu :-) Milego weekendu Wszystkim Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi