Skocz do zawartości

Czy popłyniemy w rejs?

Beatus

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Dzień dobry, prosze o interpretację. Jakiś czas temu Pan powiedział, że chce popłynąć ze mną w rejs, potem była kłótnia i każdy poszedł w swoja stronę. Teraz Pan znowu się odzywa i nagabuje, ale o rejsie jeszcze nic nie wspominał, przynajmniej o tym, ale już wiem, że on jest.

Połozyłam 3 karty na wyżej zadane pytanie.

Wyszło: rycerz buław, królowa mieczy i sprawiedliwość.

Myslę, że taka propozycja padnie i popłyniemy. Proszę o pomoc. Dziękuję

Edytowane przez Beatus
Napisano

Propozycja padnie ale moim zdaniem pojawią się problemy formalne np. brak ważnego paszportu, wiza itp.

Napisano

Na ten moment sytuacja wygląda tak, że zgłosiłam się sama, nie czekając na propozycje pana, czekam teraz na odpowiedz od organizatora rejsu. Więc może popłynę.

Gość SooYoung
Napisano

Popłyniesz sama ale jest bardzo prawdopodobne że pod wpływem jakiś spraw prawnych związanych z ofertą możesz rozważać rezygnację z wyjazdu.

Napisano

właśnie chciałam napisać, że popłyniesz. Karta sprawiedliwości zawsze mówi o formalizowaniu czegoś, finalizowaniu w zależności co stoi obok na plus bądź minus. Obok masz ładne karty, więc jak najbardziej.

Królowa mieczy zawsze jest zdecydowana i wie co ma robić.

Miłej podrózy :)

Gość SooYoung
Napisano
Huraaaaaaaa, Dostałam oficjalne zaproszenie. Płynę.

Fajnie. Udanego rejsu :)