aloa Napisano 31 Sierpnia 2017 Napisano 31 Sierpnia 2017 (edytowane) Czy mam rywalkę?Czy rywalizuje z inna kobieta o mojego męza? Mamy kryzys z męzem, zyjemy osobno. Nie mam kontaktu od jakiegos czasu z mezem. Mam wrazenie, ze stoi za ta sytuacja inna kobieta... Krňlowa kielichňw, 3 bulawy, krňlowa denarňw Karty pokazaly dwie kobiety, myslę ze denarowa to kobieta z ktňra mawiazal kontakt moj partner. Moze, to ktos z jego przeszlosci...Dociagnęlam kartę i wyszla 9 denarňw- to karta singli, nie bardzo wiem jak to ugryzc? Proszę Was o pomoc. Edytowane 31 Sierpnia 2017 przez aloa Cytuj
Ceres Napisano 31 Sierpnia 2017 Napisano 31 Sierpnia 2017 Czy mam rywalkę?Czy rywalizuje z inna kobieta o mojego męza? Mamy kryzys z męzem, zyjemy osobno. Nie mam kontaktu od jakiegos czasu z mezem. Mam wrazenie, ze stoi za ta sytuacja inna kobieta... Krňlowa kielichňw, 3 bulawy, krňlowa denarňw Tak masz rywalkę 9 denarňw- jeżeli cos ich łączy to tylko seks Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 31 Sierpnia 2017 Maestro Napisano 31 Sierpnia 2017 Możliwe, ze masz.. Cytuj
szarotka1 Napisano 31 Sierpnia 2017 Napisano 31 Sierpnia 2017 (edytowane) Myślę, że w życiu Twojego męża jest jeszcze jakaś kobieta. Pojawiają się dwie królowe i 3 mogąca świadczyć o trójkącie uczuciowym. Prawdopodobnie jest ona osobą wolną, której nie zależy na stałym związku. Edytowane 31 Sierpnia 2017 przez szarotka1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi