Skocz do zawartości

prosze o przetlumaczenie mojego snu

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

wiec bralam udzial w jakims konkursie i wygralam jako pierwsza zloty medal druga osoba wygrala duza sume pieniedzy ale ich niechciala a ja wolalam pieniazki wiec sie zapytalam czy niezgodzilaby sie zamienic owszem ta osoba wyrazila taka zgode ....wiec musielismy isc pozalatwiac formalnosci i sie obudzilam

prosze przetlumaczcie mi go na normalny jezyk dziekuje

Gość alathea
Napisano

jamik dla mnie ten sen mowi, ze jestes praktyczna, ze niekoniecznie licza sie dla ciebie zaszczyty, a raczej praktyczny wymiar spraw -> korzysci z nich (zaszczytow, np. piastowania jakiegos stanowiska - majac mozliwosc wyboru, bedziesz patrzyla nie na jego prestiz a na to, co ono ci przyniesie - nowe umiejetnosci na przyklad)

moze to podpowioedz do jakiegos zdarzenia w przyszlosci -> czym bedziesz sie kierowac przy koniecznosci dokonania wyboru, podjecia decyzji - moze to byc zarowno wskazowka, jak i ostrzezenie (a bylas we snie zadowolona z obrotu sytuacji? jesli tak, to wskazowka, zeby "skopiowac" to zachowanie w zyciu)

Napisano

dziekuje ci bardzo jakos zrobilo mi sie lzej bo wiekszosci moich snow niepaietam a ten mi siedzial w glowie....

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...