pretoria Napisano 13 Października 2017 Napisano 13 Października 2017 Zdawałam 4 razy i ciągle się do czegoś przyp... Ostatnio jednemu egzaminatorowi powiedziałam, że jadę na Ukrainę, bo nie będę pieniędzy w polski word pchała Mam już termin... Chciałabym zdać przed zmianą przepisów. Jak spełnią się moje oczekiwania, że zdam egzamin? królowa buław, król buław, świat, 5denarów, 10pucharów No w końcu powinno się udać Cytuj
Elsie Napisano 13 Października 2017 Napisano 13 Października 2017 Intuicyjna interpretacja Też uważam, że zdasz - zwłaszcza Świat jest bardzo pozytywny, optymistyczny tu, jak dla mnie Stres będzie i opadnie. Podejdziesz na luzie, jakby machając ręką i takie podejście będzie zbawienne, dobrze na Ciebie podziała. Będziesz się dogadywała z egzaminatorem (wymagającym co prawda, ale ok), współpraca (Król/Królowa Buław) Jakieś opijanie też będzie chyba... Powodzenia! Cytuj
patrycja3791 Napisano 13 Października 2017 Napisano 13 Października 2017 Według mnie niestety nie. Przynajmniej mi Świat zawsze krzyżuje plany no i te 5 denarów też nie są za specjalnie pozytywne. Powodzenia. Cytuj
Arcan Napisano 14 Października 2017 Napisano 14 Października 2017 królowa kijów... na piratke drogową jak znalazł te 5 denarów może mówić,że będziesz musiała się wykosztowac na poprawke.. takie niejednoznaczne karty Cytuj
Gość Anastazja979 Napisano 14 Października 2017 Napisano 14 Października 2017 A dla mnie 10 kielichów to odpuszczenie i rezygnacja zwłaszcza po XXI Świat i 5 denarów. Cytuj
Gość Lianna Napisano 15 Października 2017 Napisano 15 Października 2017 Uważam, że nie zdasz niestety. Świat i 5 Denarów obok wg mnie mówią o tym. Jednak życzę powodzenia Cytuj
panna.marta Napisano 15 Października 2017 Napisano 15 Października 2017 Wydaje mi się, że po nie udanej próbie zrezygnujesz i przeniesiesz się w inne miejsce. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi