Skocz do zawartości

Reklamacja

panna.marta

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Oddałam do reklamacji biżuterię. Ubiegam się o otrzymanie nowego produktu o tej samej wartości lub pozytywne rozpatrzenie i o dopłatę do nowego produktu. Równie dobrze może też zostać odrzucona. Sprzedawczyni uznała, że w ogóle mam marne szanse na pozytywne rozpatrzeni. Wrr.

Jak zakończy się moja sprawa dotyczącąca tejże reklamacji?

Giermek buław, 4 monety, rycerz denarów, moc VIII

Myślę, że zostanie przyjęta, ale czeka mnie dopłata do nowego produktu.

Napisano

Oni w tych 4 denach to niechętnie się zgodzą... musiałabyś chyba sobie wywalczyć hajsy

Napisano

No właśnie, ale mimo to takie nie najgorsze te karty. Dlatego obstawiam drugą wersję : ( 4 monety to takie gromadzenie tego co się ma pkus rycerz monetowy jakby cos trzeba bylo uzupełnić.

Napisano

Też tak myślę... chociaż w mocy może być problem...mi czesto pokazuje takie siłowanie sie

Napisano

Giermek buław, 4 monety, rycerz denarów, moc VIII

reklamacja zostanie rozpatrzona, w sposób dwojaki:

albo wybierzesz inny produkt, do którego będziesz musiała dopłaić

albo dostaniesz jakaś kartę za równowartość zapłaty za reklaowany towar do wykorzystania w sklepie

szkoda, że nie ma opcji wymiany na pełnowartościowy produkt, który pierwotnie zamówiłaś.

Napisano

Z tym może być problem, bo to niestety zeszłoroczna kolekcja : ( ale to by była najlepsza opcja.

Napisano

weryfikacja. Reklamacja odrzucona całkowicie. Być może siła wskazuje na uszkodzenie mechaniczne użycie siły nie wiem. Trochę mi przykro.