gadomski Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Witajcie! Zapraszam wszystkich do zapoznania się z najnowszą reedycją kultowej książki "Wegetarianizm - Zmierzch Świadomości Łowcy" Matki Polskiego Wegetarianizmu Marii Grodeckiej - . Obszerne fragmenty znajdziecie na stronie Wydawnictwa Tedson. POLECAM GORĄCO!!! Quote
_Domi_ Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 (edited) Czytałam i polecam ,tym bardziej że wszystko jest dość jasno opisane . Nie jestem pewna ale czy to to samo co "Wszystko o wegetarianizmie" ,z tego co wiem to tak.Oczywiście Marii Grodeckiej. Edited May 30, 2009 by _Domi_ Quote
gadomski Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 Czytałam i polecam ,tym bardziej że wszystko jest dość jasno opisane .Nie jestem pewna ale czy to to samo co "Wszystko o wegetarianizmie" ,z tego co wiem to tak.Oczywiście Marii Grodeckiej. Owszem, to kolejna reedycja (chyba już piąta!) tej samej, słynnej pozycji. Tym razem jednak książka poddana została stosownej (cyfrowej) obróbce no i trochę "poprawiona" od strony redakcyjnej. No i doczekała się wreszcie porządnej okładki . Quote
Recommended Posts