freakout Napisano 1 Listopada 2017 Napisano 1 Listopada 2017 Śniło mi się że chodziłem ulicami po osiedlu domków jednorodzinnych szukając domu znajomej, nie znając jej adresu zamieszkania. W pewnej chwili zauważyłem mężczyznę wychodzącego z jednego z domów, ruszyłem więc w jego kierunku żeby zapytać gdzie mieszkają państwo o takim nazwisku. Mężczyzna ten wskazał palcem na biały domek znajdujący się tuż niedaleko miejsca w którym staliśmy, podziękowałem mu za pomoc i ruszyłem w stronę domu. Dom ten nie był jakiś specjalnie ładny, nie wszedłem więc tam tylko ruszyłem w drogę powrotną, jednakże po drodze musiałem przeskoczyć nad jakąś dziurą zabezpieczoną biało-czerwoną taśmą w paski i udało mi się to bez żadnego problemu. Będę wdzięczny za pomoc w zinterpretowaniu snu Cytuj
JacekB PL Napisano 4 Listopada 2017 Napisano 4 Listopada 2017 Witaj ! Pozwolę sobie to zrobić w dwóch zdaniach, rzetelnie i szybko : sen może oznaczać byś uważał (dziura) a także, że nie będzie to znajomość (przynajmniej na początku) która Ci się spodoba (brzydki domek). W sensie Ty i ta znajoma, żadnych pocałunków, uścisków i tak dalej, we śnie dowiedziałeś się tylko gdzie mieszka, dojdziecie razem do pewnej granicy i tyle, będzie trzeba wrócić Wiele jeszcze przed Tobą Przepraszam za tyle zdań, to się pewnie jeszcze powtórzy Tobie życzę powodzenia i dalszych snów, opowiadaj je tutaj jak możesz ! Jacek B. Cytuj
freakout Napisano 4 Listopada 2017 Autor Napisano 4 Listopada 2017 dziękuję co prawda z żadną kobietą nie mam bliskich kontaktów i czuję że sen ma chyba inne znaczenie - odnosi się raczej do kwestii finansowych lub jakichś decyzji, ewentualnie czyjejś pomocy, ale kto wie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi