84justi Napisano 4 Listopada 2017 Napisano 4 Listopada 2017 Witam dzisiaj bardzo dobrze zapamiętałam swój sen, co zdarza mi sie rzadko... śniło mi się, że miałam dzialke rekreacyjna z dość nowym domkiem, małym..jednopokojowym. Z tata bedac tam "patrzelismy" w którą strone bedzie można w przyszłości rozbudować domek.. myślałąm też, ze fajnie mieć ta działkę na imprezy głównie latem, czy może uda się czasem stamtąd pracować zdalnie.. pozdrawiam Cytuj
JacekB PL Napisano 4 Listopada 2017 Napisano 4 Listopada 2017 Witaj ! Wg. mnie domek oznacza sytuację życiową : to że był nowy oznacza pewne zmiany w życiu, jednopokojowy to znaczy, że rozpocznie się niepozornie i od czegoś co będziesz raczej traktowała jako "zabawę" niż "pracę" (działka rekreacyjna). To może stać się dla Ciebie w przyszłości źródłem zarobku lecz na razie traktuj to jako wypoczynek i rekreację. Teren też wg mnie jest ważny, to że było zielono i ładnie jest pozytywnym znakiem. Sen nie ma jednoznacznego rozwiązania raczej wskazuję na początek sytuacji która ma miejsce i pozytywny jej rozwój. Pozdrawiam Jacek Bartnicki. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi