Gość Lianna Napisano 19 Listopada 2017 Napisano 19 Listopada 2017 Jak minie? Jak zwykle chodzi mi głównie o samopoczucie i ogólną aurę 9 Kielichów 4 Buław Mag No ładne karty:) 9 Kieli to miła atmosfera, 4 Buław może Święta pokazało. Mag- może dalsze leczenie tarczycy Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 19 Listopada 2017 Maestro Napisano 19 Listopada 2017 Wg mnie będziesz się świetnie czuła w grudniu ;)Czeka Cię jakaś miła niespodzianka Cytuj
patrycja3791 Napisano 19 Listopada 2017 Napisano 19 Listopada 2017 Powinnaś być zadowolona i czuć się super! Według mnie będziesz też aktywna tzn nie zaszyjesz się w domu tylko będziesz działać :-) Cytuj
Gość anhana Napisano 19 Listopada 2017 Napisano 19 Listopada 2017 No milusio będzie (9 kielichów) zadowolenie, radość, z domu, z osiągniętej stabilizacji (4 buław). To ci da power'a do działania (mag) Cytuj
panna.marta Napisano 20 Listopada 2017 Napisano 20 Listopada 2017 Będzie dużo energii i nowych planów Cytuj
silver Napisano 20 Listopada 2017 Napisano 20 Listopada 2017 Dobre samopoczucie, miła i świąteczna atmosfera, ustabilizowanie zdrowia, fajne prezenty niespodzianki. Miłego grudnia. PS. Zajrzyj do mnie Cytuj
Beatus Napisano 20 Listopada 2017 Napisano 20 Listopada 2017 Zadowolenie, stabilna bliskość i czarowanie. Cytuj
Ceres Napisano 26 Listopada 2017 Napisano 26 Listopada 2017 Jak minie? Jak zwykle chodzi mi głównie o samopoczucie i ogólną aurę 9 Kielichów 4 Buław Mag No ładne karty:) 9 Kieli to miła atmosfera, 4 Buław może Święta pokazało. Mag- może dalsze leczenie tarczycy Zadowolenie, fajne i pozytywne relacje z otoczeniem, czeka cię tez jakaś niespodzianka, może kogoś poznasz albo ktoś cię niespodziewanie odwiedzi Cytuj
Mana Napisano 27 Listopada 2017 Napisano 27 Listopada 2017 Jak minie? Jak zwykle chodzi mi głównie o samopoczucie i ogólną aurę 9 Kielichów 4 Buław Mag Będziesz się cieszyć z tego co będzie, taki chwilowy spokój, czas na spotkania rodzinne i rozwój. Znalezienie czegoś z czego można się choć trochę cieszyć i to udoskonalać. Udanego miesiąca Cytuj
Gość Lianna Napisano 10 Stycznia 2018 Napisano 10 Stycznia 2018 Weryfikacja ! Przepraszam, że tak późno . Grudzień był dość spokojny, Święta minęły spokojnie i miło . Mag - to pewnie konsultacje lekarskie. Jesio raz- dzięki wszystkim Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi