Skocz do zawartości

Paczka

panna.marta

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Zamówiłam ubranie na aliexpress. Czekam na paczkę jest już w drodze.

Czy będę zadowolona z tego zakupu?

3 buław, diabeł XV, 6 pucharów

Hmm ten diabelek , to taki klamczuch trochę. Chyba nie do końca będzie zgodny z opisem.

Napisano

Moze przyjdzie za ciasne? Diabeł ze się nie zmieścisz xD I Mam tu na myśli chińską rozmiarówkę

Napisano

hm... możliwe jakieś opóźnienia. Ostatecznie nie będzie najgorszy, ale coś tu może być nie tak. :mysli:

Gość Anastazja979
Napisano

Może dostaniesz nie to, co zamówiłaś, bądź w rzeczywistości pasek będzie wyglądał jednak inaczej. Może szybko się zepsuje?

Napisano

Myślę, że może mieć jakąś wadę ukrytą i długo się nim nie nacieszysz.

Napisano

Może tu chodzi, że czekasz na tą przesyłkę i pragniesz ją dostać, ale ostatecznie ów pasek okaże się być inny niż na zdjęciach?

Gość ThePhoenix
Napisano

Moze podkresli jakies twoje sksowne atuty, 6 pucharow na koncu to raczej przyjemna karta...

Napisano

Hehe moze, bo to pasek do spodni. A wiadomo na alie z jakością szału nie ma 😀

Napisano

ten diabełek wszystko psuje... inaczej powiedziałabym, że super... ale tu widać, że coś będzie nie tak... może za małe, za krótkie...

Gość ThePhoenix
Napisano
Hehe moze, bo to pasek do spodni. A wiadomo na alie z jakością szału nie ma

To po co zamawiasz jak wiesz ze jakosc jest marna?

Napisano

Jakość według innych kupujących jest dobra, ale może to dla mnie się po prostu okaże nie tak zadowalające jak kogoś innego.

Napisano
Zamówiłam ubranie na aliexpress. Czekam na paczkę jest już w drodze.

Czy będę zadowolona z tego zakupu?

3 buław, diabeł XV, 6 pucharów

Hmm ten diabelek , to taki klamczuch trochę. Chyba nie do końca będzie zgodny z opisem.

a ja myślę, że będzie ok diabeł to też próżność ;p chęć podobania się sobie a w 6 kielichów będziesz się sobie podobała

• 3 tygodnie później...
Napisano

pasek dotarł, ogólnie to mi się podoba. Jest jeden drobny detal, który bym zmieniła, ale tak to super. Diabełek to chyba szpan :D