Gość Anastazja979 Napisano 23 Listopada 2017 Napisano 23 Listopada 2017 Cześć Wyjeżdżam w ten weekend - szykuje się impreza. Właściwie nie znam ludzi, z którymi będę się bawić, więc jestem bardzo ciekawa, jak to będzie. Zadałam kartom pytanie: czy będę zadowolona z wyjazdu w ten weekend? As denarów, 6 buław, Król kielichów Sądzę, że będę zadowolona. Impreza powinna być udana - coś zyskam (As denarów) - może jakieś miłe znajomości i przyjaźnie (Król kielichów) albo po prostu nieźle się upiję. Co o tym sądzicie? Weryfikacja w niedzielę wieczorem albo w poniedziałek Cytuj
Mana Napisano 23 Listopada 2017 Napisano 23 Listopada 2017 czy będę zadowolona z wyjazdu w ten weekend? As denarów, 6 buław, Król kielichów może być ciekawie, potencjał w tym wyjeździe jest. Możliwy jest kontakt z jakimś mężczyzną, który może mieć dobrą tolerancję alkoholu. Ewentualnie po prostu coś będzie przyciągać Twoją uwagę, zafascynuje i trochę będziesz pić różnych cieczy. O ile tam uda Ci się dotrzeć. W każdym razie widać potencjał w tym asiem, sięganie po cel i różne emocje, uczucia. Cytuj
szarotka1 Napisano 23 Listopada 2017 Napisano 23 Listopada 2017 Myślę, że będziesz zadowolona. Możesz poznać jakiegoś mężczyznę, który będzie brylował w towarzystwie a Ciebie będzie uwodził. Cytuj
Gość Anastazja979 Napisano 24 Listopada 2017 Napisano 24 Listopada 2017 Dziękuję Wam Jadę z pozytywnym nastawieniem. Cytuj
panna.marta Napisano 26 Listopada 2017 Napisano 26 Listopada 2017 Myślę, że będziesz bardzo zadowolona. Jeśli jesteś sama rozejrzyj się za panem nieco starszym, blondynem 😀😉 Cytuj
Gość Anastazja979 Napisano 26 Listopada 2017 Napisano 26 Listopada 2017 Wyjazd był bardzo udany. Poznałam przemiłe osoby i świetnie się bawiłam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi