JagodowaTruskawka Napisano 30 Listopada 2017 Napisano 30 Listopada 2017 Cos mi się wydaje ze kupił już pierscionek. 1,5 roku razem. Czy mój facet mi się oswiadczy do konca roku? : Kaplan, as pucharów, cesarzowa - Kapłan - karta slubów, as pucharów + cesarzowa - propozycja małżeństwa - chyba tak Cytuj
patrycja3791 Napisano 30 Listopada 2017 Napisano 30 Listopada 2017 No po takich pięknych kartach myślę,że tak :-) Cytuj
Gość Lianna Napisano 30 Listopada 2017 Napisano 30 Listopada 2017 Z tych kart, to zdecydowanie powinien się oświadczyć ! Cytuj
Mana Napisano 30 Listopada 2017 Napisano 30 Listopada 2017 Czy mój facet mi się oswiadczy do konca roku? : Kaplan, as pucharów, cesarzowa To bardzo prawdopodobne Powodzenia Cytuj
Iwka78 Napisano 3 Grudnia 2017 Napisano 3 Grudnia 2017 Bardzo ładne karty😊 powinien się oświadczyć😚 Cytuj
Moderator Arbogast Napisano 3 Grudnia 2017 Moderator Napisano 3 Grudnia 2017 As pucharów sam w sobie często mowi o oświadczynach oświadczy się Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 6 Grudnia 2017 Autor Napisano 6 Grudnia 2017 WERYFIKACJA: 6.12.2017 były oświadczyny ! Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 7 Grudnia 2017 Maestro Napisano 7 Grudnia 2017 WERYFIKACJA:6.12.2017 były oświadczyny ! Przyjęte? )) Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 7 Grudnia 2017 Autor Napisano 7 Grudnia 2017 Przyjęte? )) Przyjęte! Teraz zastanawia mnie inna kwestia bo przez ostatnie półtora roku wszystkie karty na nas były najgorsze jakie sie da. Na dodatek na grudzień 2017 w pytaniu o przyszłośc związku i u mnie i u 4 innych osób powtarzalo sie 10 mieczy, 5 mieczy, 6 mieczy , pustelnik i świat. Przestałam stawiać karty na związek i o nie prosić na długi czas bo każda wróżba mówiła o zerwaniu, do tego to zerwanie miało być pod koniec roku Cytuj
Gość Euterpe Napisano 7 Grudnia 2017 Napisano 7 Grudnia 2017 10 mieczy, 5 mieczy, 6 miecz to karty mówiące o końcu, nie koniecznie związku, może chodzić o jakiś etap w 6 mieczy to przepłynięcie z jednego brzegu na drugi Świat też - jeden etap znajomości rozwinęliście do maximum i przeszliście na kolejny Pustelnik mnie zastanawia... może chodzi o dojrzałą miłość? Taką wiesz, jesteście już ze sobą tyle czasu, jak stare dobre małżeństwo Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 8 Grudnia 2017 Maestro Napisano 8 Grudnia 2017 10 mieczy, 5 mieczy, 6 mieczto karty mówiące o końcu, nie koniecznie związku, może chodzić o jakiś etap w 6 mieczy to przepłynięcie z jednego brzegu na drugi Świat też - jeden etap znajomości rozwinęliście do maximum i przeszliście na kolejny Pustelnik mnie zastanawia... może chodzi o dojrzałą miłość? Taką wiesz, jesteście już ze sobą tyle czasu, jak stare dobre małżeństwo Chcialam wczoraj podobnie napisac,ale zajecia w pracy stanęły mi na przeszkodzie:) Cytuj
Ceres Napisano 8 Grudnia 2017 Napisano 8 Grudnia 2017 Cos mi się wydaje ze kupił już pierscionek. 1,5 roku razem. Czy mój facet mi się oswiadczy do konca roku? : Kaplan, as pucharów, cesarzowa - Kapłan - karta slubów, as pucharów + cesarzowa - propozycja małżeństwa - chyba tak Tak oświadczy się Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi