Skocz do zawartości

Oświadczyny do końca roku

JagodowaTruskawka

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Cos mi się wydaje ze kupił już pierscionek. 1,5 roku razem.

Czy mój facet mi się oswiadczy do konca roku? : Kaplan, as pucharów, cesarzowa - Kapłan - karta slubów, as pucharów + cesarzowa - propozycja małżeństwa - chyba tak :)

Napisano

Z tych kart, to zdecydowanie powinien się oświadczyć ! :)

Napisano

Czy mój facet mi się oswiadczy do konca roku? : Kaplan, as pucharów, cesarzowa

To bardzo prawdopodobne :)

Powodzenia :slonko:

• Moderator
Napisano

As pucharów sam w sobie często mowi o oświadczynach :) oświadczy się

Napisano

WERYFIKACJA:

6.12.2017 były oświadczyny :) !

• Maestro
Napisano
WERYFIKACJA:

6.12.2017 były oświadczyny :) !

Przyjęte? :)))

Napisano
Przyjęte? :)))

Przyjęte!

Teraz zastanawia mnie inna kwestia bo przez ostatnie półtora roku wszystkie karty na nas były najgorsze jakie sie da. Na dodatek na grudzień 2017 w pytaniu o przyszłośc związku i u mnie i u 4 innych osób powtarzalo sie 10 mieczy, 5 mieczy, 6 mieczy , pustelnik i świat. Przestałam stawiać karty na związek i o nie prosić na długi czas bo każda wróżba mówiła o zerwaniu, do tego to zerwanie miało być pod koniec roku

Gość Euterpe
Napisano

10 mieczy, 5 mieczy, 6 miecz

to karty mówiące o końcu, nie koniecznie związku, może chodzić o jakiś etap

w 6 mieczy to przepłynięcie z jednego brzegu na drugi

Świat też - jeden etap znajomości rozwinęliście do maximum i przeszliście na kolejny

Pustelnik mnie zastanawia... może chodzi o dojrzałą miłość? Taką wiesz, jesteście już ze sobą tyle czasu, jak stare dobre małżeństwo :)

• Maestro
Napisano
10 mieczy, 5 mieczy, 6 miecz

to karty mówiące o końcu, nie koniecznie związku, może chodzić o jakiś etap

w 6 mieczy to przepłynięcie z jednego brzegu na drugi

Świat też - jeden etap znajomości rozwinęliście do maximum i przeszliście na kolejny

Pustelnik mnie zastanawia... może chodzi o dojrzałą miłość? Taką wiesz, jesteście już ze sobą tyle czasu, jak stare dobre małżeństwo :)

Chcialam wczoraj podobnie napisac,ale zajecia w pracy stanęły mi na przeszkodzie:)

Napisano
Cos mi się wydaje ze kupił już pierscionek. 1,5 roku razem.

Czy mój facet mi się oswiadczy do konca roku? : Kaplan, as pucharów, cesarzowa - Kapłan - karta slubów, as pucharów + cesarzowa - propozycja małżeństwa - chyba tak :)

Tak :) oświadczy się