Skocz do zawartości

Praca

panna.marta

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ostatnio w kwestii pracy nie dzieje się zbyt dobrze. Mam wrażenie, że szefowa próbuje zabrać mi najlepszą część pracy i działa na moją niekorzyść. Nie rozumiem tego.

Dlaczego szefowa zachowuje się tak wobec mnie ?

Rycerz mieczy, 9 monet, głupiec, 9 buław

Chce mnie pozbawić tego co mam poprzez kaprys?

Jak ułoży mi się współpraca z firmą w ciągu najbliższych 12 miesięcy?

6 mieczy, 2 kielichy, papiez V, 9 buław

To 6 mieczy, to jakbym rozglądala się za czymś nowym i miała coraz większą niechęć do tej firmy : (

Proszę pomóżcie.

Gość SooYoung
Napisano

Zabrać czyli przypisuje sobie Twoją pracę, tę która już wykonałaś, czy po prostu zabiera Twoje zlecenie ?

Z tych kart widać Twój emocjonalny stosunek do sprawy a to daje kiepski obraz w kartach, Twoje emocje przełożyły się na karty nie pokazując konkretów tylko tło sytuacji.

Tłem jest tu Ryc. mieczy - pośpiech - szefowa wyrabia jakaś normę, działa na czyjeś polecenie i nie ma to związku z tym czy cię lubi czy nie i nie jest to też jej kaprys. Przyjrzyj się sytuacji w firmie, tutaj jakiś mężczyzna ciągnie za sznurki i on ma wpływ na to że dzieje się tak jak się dzieje.

Faktycznie pokazałą się tu opcja że możesz zostać zwolniona, ale odczytuję to jako skutek Twoich emocji i obaw, która miałaś podczas kładzenia kart

Napisano

Ale mnie nikt nie planuje zwolnić. Z resztą nie mają do tego podstaw. Odsuwa, bo ma swoje niby lepsze pomysły.

Napisano

Jak ułoży mi się współpraca z firmą w ciągu najbliższych 12 miesięcy?

6 mieczy, 2 kielichy, papiez V, 9 buław

Emocjonalnie ze wzlotami i upadkami. Możesz zacząć szukać czegoś innego, albo tak zajmiesz się pracą, że nie będziesz mieć czasu na wątpliwości i rozważanie co i dlaczego.

Myśli, uczucia, skonfrontowanie tego wszystkiego ze swoimi zasadami i przygotowanie do działania zgodnie z nimi.

Dlaczego szefowa zachowuje się tak wobec mnie ?

Rycerz mieczy, 9 monet, głupiec, 9 buław

Nie myśli o uczuciach i odczuciach innych tylko działa pod wpływem impulsów. Jedzie przed siebie nie patrząc na innych, tylko mając postawiony przed sobą swój określony cel.