sara13 Napisano 3 Grudnia 2017 Napisano 3 Grudnia 2017 witam, obudziłam się dziś o 3 w nocy, wzięłam tel do ręki wiadomość od Bardzo Dawnego Przyjaciela, który swego czasu mnie zranił........ usnęłam ........ śniłi mi się że z mężem szukamy ulicy, wchodzimy do domu....... chcieliśmy go kupić, oglądaliśmy, - właścicielka pokazywała nam ogromny pokój, w którym stało kilka pięknych, starych solidnych stołów, - było mnóstwo okien, wyglądałam przez okna i zachwycałam się widokami, było piekne słońce, które swym światłem oblewało pobliskie jeziora, trzciny, rozległe pola / widok jak z bajki od frontu domu były małe uliczki, dużo domów ustawionych blisko siebie .......... co może znaczyć ten sen? Cytuj
JacekB PL Napisano 12 Grudnia 2017 Napisano 12 Grudnia 2017 Witaj ! Jak dla mnie może oznaczać zapowiadane zmiany na lepsze, ten dom i okolica która Ci się podobała. Czekają Cię dobre rzeczy ! Dużo zdrowia ! Jacek B. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi