Elsie Napisano 3 Grudnia 2017 Napisano 3 Grudnia 2017 (edytowane) Witam serdecznie! Przed snem kilka razy już poprosiłam (podświadomość) o wskazówkę, czy powinnam pójść na kurs Reiki... Dzisiaj przyśniło mi się, że lewą ręką walczę z jakąś negatywną energią, która mnie atakuje, z lewej dłoni wychodzi moja energia, czułam, że mam ogromną moc, że mogę sobie poradzić; prawą ręką (jestem praworęczna) trzymam i chronię mego 4-miesięcznego synka, on i jego ochrona była dla mnie najważniejsza; odpędzam atakującą nas złą siłę... Wczoraj natomiast przyśniło mi się, że zawijam synka, taki becik robię, zawiązany wstążką (była też zrobiona kokardka) i wychodzę z nim na spacer; po wyjściu orientuję się, że dziecka w beciku nie ma, pomyślałam, że podczas zawijania się wyśliznął, wracam do domu, w drzwiach stoi mój dziadek z naguśkim maluchem w pampersie bodajże (synek chyba miał też smoczek w buzi) na rękach, ucieszyłam się, że z malcem wszystko dobrze... Z góry dziękuję za pomoc w interpretacji! Oba sny wiążę z odpowiedzią na moje pytanie przed snem o kurs Reiki, tylko, że dla mnie odpowiedź jest i "tak", i "nie" jednocześnie przy tych snach, a może to w ogóle nie ma związku z pytaniem... Edytowane 3 Grudnia 2017 przez Elsie Cytuj
Elsie Napisano 3 Grudnia 2017 Autor Napisano 3 Grudnia 2017 P.S. Mój mąż połączył te dwa sny w taki sposób - mam jakąś moc (walka ze złem, synek we śnie), ale bez pomocy dalej nie pójdę - dziadek podaje mi synka (też synek we śnie)... Cytuj
JacekB PL Napisano 12 Grudnia 2017 Napisano 12 Grudnia 2017 Witaj ! Przybywa superbohater jacek, dumnie pręży się w pelerynie i mówi : Sen może oznaczać, że będziesz się obawiała straty tego co „masz najcenniejszego” (symbolicznie dziecko) i będziesz to starała się ochraniać, może to być rodzina, może relacje z rodziną lub jej członkami itd. Będzie także „próba” by nie stracić czegoś „najcenniejszego” we śnie zostawiasz dzieco w domu ale skończy się to dla Ciebie dobrze. Ja bym na reiki poszedł a to z dwóch powodów : pierwszy to taki, że można pomagać potem ludziom a drugi że jak pod koniec życia Świetlista Istota nas zapyta (W tym wypadku Ciebie) co zrobiłaś dobrego w ciągu życia i jak żyłaś to powiesz, że jesteś po kursach Reiki ! Ha ! Wszystkiego dobrego dla Was i spokojnych świąt Jacek B. Cytuj
Elsie Napisano 17 Grudnia 2017 Autor Napisano 17 Grudnia 2017 Dziękuję Jacku! Właśnie jestem w trakcie zgłębiania wiedzy z zakresu Reiki, a za chwilę inicjacja mnie czeka Wiesz, czuję się z okazji tego kursu tak, jakbym sobie jedynie przypominała coś, co już kiedyś (w poprzednim wcieleniu pewnie ) wiedziałam... Pozdrawiam serdecznie i ściskam! WESOŁYCH I SZCZĘŚLIWEGO! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi