Jump to content

Lekcje

Recommended Posts

Posted

Witam. Mój sen był o tym jak cofnięto mnie karnie na douczanie o 2 klasy niżej na lekcję polskiego. Gdy wszedłem do klasy to wszyscy siedzieli jak najbardziej z tyłu sali a ja musiałem usiąść z przodu zaraz przed nauczycielką. Okazało się to to straszna jędza i że ja faktycznie nic nie umiem. Ciągle mnie o coś pytał a jak nic nie wiedziałem i wszyscy się ze mnie śmiali. Później wzięła zeszyt mój i powiedziała, że nic nie napisałem dobrze i go wyrzuciła. Na koniec powiedział, że mam przyjść jutro na kolejne zajęcia a ja myślałem, że to będzie tylko raz na tydzień tam chodzenie na te lekcje. Pozdrawiam

Posted

sawrel, dobrze byłoby, gdybyś opisał nieco swoją obecną sytuację.

Taki sen może świadczyć o Twoich odczuciach, że rzeczywiście masz braki w jakiejś dziedzinie (niekoniecznie wiedzy). Fakt iż był to język Polski może świadczyć na przykład o problemach w komunikowaniu się z innymi, może czujesz się niedostosowany i czujesz, że masz jakieś zaległości w kontaktach? No nie wiem sama, dobrze byłoby abyś napisał w jakim jesteś wieku i czy coś szczególnego dzieje się teraz w Twoim życiu. Może stres?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...