patrycja3791 Napisano 7 Grudnia 2017 Napisano 7 Grudnia 2017 Czy w ciągu 2 miesięcy (tj. do 07.02.2018r.) zajdę w ciążę? Rydwan,Kochankowie,królowa buław Karty nawet ładne, ale sama nie wiem... może to będzie jako niespodzianka? No i królowa buław wydaje się płodna.. Cytuj
Ceres Napisano 8 Grudnia 2017 Napisano 8 Grudnia 2017 Czy w ciągu 2 miesięcy (tj. do 07.02.2018r.) zajdę w ciążę?Rydwan,Kochankowie,królowa buław Karty nawet ładne, ale sama nie wiem... może to będzie jako niespodzianka? No i królowa buław wydaje się płodna.. wg mnie nie będzie gdyby na końcu wyszła monetowa albo cesarzowa to tak ale buławowa raczej nie Cytuj
szarotka1 Napisano 8 Grudnia 2017 Napisano 8 Grudnia 2017 Ja także uważam, że w przeciągu 2 miesięcy nie zajdziesz w ciążę. Cytuj
Mana Napisano 8 Grudnia 2017 Napisano 8 Grudnia 2017 Czy w ciągu 2 miesięcy (tj. do 07.02.2018r.) zajdę w ciążę? Rydwan,Kochankowie,królowa buław Jeszcze nie..., ale to może być tylko kwestia czasu. Cytuj
lumena Napisano 9 Grudnia 2017 Napisano 9 Grudnia 2017 Też uważam,że do tego czasu nie zajdziesz w ciążę. Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 9 Grudnia 2017 Napisano 9 Grudnia 2017 Albo bardzo szybka ciązą ( kochanki dla mnie nigdy nie pokazlay ciazy, ale rydwan jako TAK i do tego szybko) albo nei bedzie bo rydwan to tez rozjazd:D Bardziej na nie jestem Cytuj
silver Napisano 9 Grudnia 2017 Napisano 9 Grudnia 2017 Mi Królowa Buław nie pokazuje ciąży, ale gotowość na nią, niestety na razie karty na NIE. Powodzenia Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi